Tonone Pendler

Tonone Pendlene er designet av den nederlandske Anton de Groof, som også er grunnleggeren av Tonone. Han startet selskapet på grunnlag av sin fascinasjon av de enkle mekaniske håndverktøyene. De ble hans primære inspirasjonskilde i lampene hans, som samtidig er funksjonelle i innredningen. Tonones-pendler passer perfekt i forhold til tidens trender, der det er stor kjærlighet til det rå og industrielle utseendet.

Pendlenes rå og industrielle look er perfekt balansert med et elegant preg. Eksempelvis Atlas Pendel, der den lette glasskjermen er kombinert med et mekanisk oppheng. Samt Beads Pendlene, der det industrielle er kombinert med en letthet og eleganse, i form av en visuelt svevende ring av lys. Finn din favoritt til kontoret, over spisebordet eller kanskje på en restaurant – uansett hvilken stil du svermer etter, finner du en Tonone-pendel som komplimenterer innredningen din.
Beads Pendel - Tonone
Veil. pris NOK 3 955,00
Varen er på lager
Viser 1 av 1 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.