Design For The People Pendler

Design For The People streber etter å skape storslått design til overkommelige priser – og med det stjernespekkede designteamet som Design for the People har satt sammen, er det ikke noe problem for det danske selskapet.  

Nedenfor finner du selskapets mange flotte pendler som er designet av designere i verdensklasse - blant annet Bjørn + Balle, Bønnelycke MMD, Anker Studio, Sofie Lefévre og Asger Risborg. Dykk ned i over 30 unike pendler, og finn akkurat den som passer over spisebordet, kjøkkenøya eller et helt tredje sted!  
Viser 36 av 55 produkter

Strap pendel fra Bjørn + Balle

Det er ingen tvil om at den største hiten fra Design for the People er den vakre Strap-pendelen – og med god grunn!  

Bak står de to lyse danske designhodene Christian Bjørn og Rune Balle, kjent for sine mange produktdesign, møbeldesign, utstillinger, innredninger og selvfølgelig lamper. Bjørn + Balle står bak et bredt spekter av designoppgaver både i og utenfor Danmark, og deres store multidisiplinære erfaring gjør dem til de opplagte menneskene bak den bedårende Strap-serien med lamper.  

Strap finnes i et hav av varianter, men det er uten tvil pendelen som er mest kjent. Pendlene fås med skjerm i metall og i opalglass – men felles for dem alle er den karakteristiske lærreimen som ga modellen navnet. Strap passer fantastisk over kjøkkenøya, og er vakker parvis i det store vinduet. Strap er også god over spisebordet, og har du et skap med vakre pyntegjenstander i stuen eller i gangen, kan du også trygt bruke Strap til å kaste lys over alt.  

Bønnelycke MDDs Artist


Det multidisiplinære Bønnelycke MDD har en enorm erfaring innen alle typer design. Siden 1988 har selskapet med Henrik Bønnelycke tegnet alt fra store arkitektoniske prosjekter, møbler og produkter, og har stått bak webdesign og grafisk design for ulike oppdragsgivere, noe som gjør at selskapet har bygget opp en enorm kunnskap om design og designprosesser. En kunnskap som virkelig skinner igjennom når du slår på Artist-pendelen.  

Artist er laget av metall og plast, og kommer med en innebygd 14W LED-lyskilde. Modellen har et bredt lys og passer fantastisk over spesielt spisebordet og kjøkkenøya, hvor den utvilsomt kan fungere som scenebelysning til livet. Designet er minimalistisk, enkelt og skandinavisk, og Bønnelycke MDD viser igjen sin store kompetanse innen design.  

Navnet Artist kommer fra inspirasjonen til formen på lampen. Lampen heter artist, da den er formet som cymbalene til et trommesett – og Artist vil utvilsomt være søt musikk i alle typer interiør.  

Se alle Artist-lampene her!

Hill Pendelen i Tyvek fra Asger Risborg


Tyvek er et spennende nytt materiale utviklet av det amerikanske kjemiselskapet DuPont. Materialet består av en tynn plasttråd som er vevd inn i et tekstil – og resultatet er et allsidig materiale som tåler utrolig mye.  

Tyvek er historisk mest kjent fra byggebransjen, men har fått en renessanse innen design de siste årene. Det papirlignende materialet er sterkt mot trekk, men lett å klippe i, det er vanntett, men pustende – og det bryter lyset fantastisk.  

Det har den danske designeren Asger Risborg oppdaget, og derfor har han laget den vidunderlige Hill Pendel. Lampen er som en lyssky som svever lett og elegant over spisebordet og sprer godt lys og god stemning. Den store, lysbrytende skjermen sørger for et jevnt og varmt lys, og det enkle og minimalistiske designet gjør at Hill passer inn i praktisk talt ethvert interiør.  

Se Hill her!
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.