Vitra Pendler

Blant utvalget av Pendler fra Vitra finner du Akari-pendlene – designet av den kunstneriske Isamu Noguchi. Pendlene er tydelig inspirert av den velkjente runde rispapirlampen, men med et elegant og moderne formspråk som appellerer enda mer til tidens tendenser. Med fokus på hver eneste detalj produseres lampene for hånd i en prosess som tar omtrent 6 timer fra start til slutt.

Den tradisjonelle rispapirlampen har igjen funnet veien inn i den moderne innredningen – og med god grunn. I tillegg til å tilføre hjemmet et drømmeaktig uttrykk, kommer lampen med et mykt og rolig lys som gir rommet en avslappende atmosfære. Her finner du både den tradisjonelle runde rispapirlampen, der det solide papiret bryter det elektriske lyset for et varmt lys som minner mest om solen; til den skulpturelle og moderne tolkningen som bringer tankene til de japanske tradisjonene med lyktene i rispapir.
Viser 17 av 17 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.