Coolicon Pendler

Coolicon-lampeskjermen ble første gang produsert i London i 1933 – samme år som det velkjente ‘Underground Map’ ble designet for å skape et overblikk over det omfattende undergrunnssystemet i London. Den felles historien, samt pendlenes opptreden i Londons Undergrunn, har inspirert Coolicon Lighting til en Underground-versjon av den industrielle lampen, der det velkjente undergrunnskartet vises inni lampeskjermen.

Med en pendel fra Coolicon Lighting får du et fantastisk lys over spisebordet ditt eller over arbeidsområdet på kontoret, så vel som på kjøkkenet. De klassiske metallskjermene bidrar med et personlig preg i den minimalistiske innredningen og fungerer som en fargerik kontrast til de hvite veggene. Med en fargepalett som favner både lampens arv og dagens tendenser, oppnår Coolicon-lampeskjermen et harmonisk uttrykk i form av en lampe som er både klassisk og moderne. Finn den fargen som passer best inn i din innredning nedenfor, hvor du også finner lampen i to forskjellige størrelser.

Les om hvordan Coolicon produseres!
Viser 35 av 35 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.