To Go lamper og lysarmaturer som passer perfekt til terrassenTO GO LAMPER

Det har endelig blitt den tiden på året der vi kan sitte ute på terrassen eller balkongen vår. Det gir oss muligheten til å nyte sensommerkveldene med hverandre. Hos Lampemesteren har vi fått et stort sortiment av mobile lamper, som du kan ta med over alt. Disse lampene passer perfekt til sensommerkvelden på terrassen, i hagen, på stranden eller et helt annet sted der du vil nyte aftenen i godt selskap med dine nærmeste.

De mobile lampene gjør det mulig for deg å medbringe dem hvor som helst – de er oppladbare og kan i gjennomsnitt lyse i 5 timer. Så det er en rik mulighet for å sitte utenfor og nyte det meste av kvelden, også natten. I vårt sortiment har vi masse å by på når det kommer til disse mobile utendørslampene, det er blant annet lamper fra merker som Marset, Flos, Philips Hue, Lampefeber og mange andre.

<font size="+2">Battery bordlampe krystall fra Kartell</font>

Battery bordlampe krystall fra Kartell

Denne liten unike mobile bordlampe fra Kartell er bærbare, noe som betyr at du kan ta det overalt. Husk å lade Battery Denne lille unike mobile bordlampen fra Kartell er transportabel, som gjør at du kan ta den med overalt. Du må kun sørge for å lade opp Battery bordlampen, deretter kan du ta den med ut på balkongen, på stranden, i skogen, på telttur eller hvor som helst du vil. Lampen kan lyse opp dine omgivelser i opp til 8 timer ved en full oppladning.

Battery Bordlampen kan også benyttes innendørs, det er mange muligheter med denne lampen.

Lampen fås i utallige farger, så det er noe for enhver smak – du kan kjøpe lampen her.


<hr><font size="+2">FollowMe fra Marset</font>


FollowMe fra Marset

Denne lekre saken fra Marset med navnet FollowMe er en praktisk lampe, som du snedig kan ha med deg. Bordlampen lades enkelt opp med en USB-kontakt, når Follow Me er ferdig oppladet kan batteriet holde til fem timers bruk, på full guffe. FollowMe har en dimmefunksjon, som har tre nivåer, som går fra hyggebelysning til skarp, men behagelig belysning.<hr><font size="+2">Tibia LED Portable Bordlampe fra Lucande</font>


Tibia LED Portable Bordlampe fra Lucande

Tibia LED Portable Bordlampe USB Svart fra Lucande er enkelt og elegant design som også har høy funksjonalitet, noe som gjør den til den perfekte lampen for kontoret ditt. Den minimalistiske bordlampen henter inspirasjon fra skandinavisk designtradisjon, og har derfor et estetisk design som kan integreres i de fleste innredningsstiler. Den flate lampeskjermen har en diffusor som sprer et nedoverrettet, blendfritt og behagelig lys, som blir fordelt jevnt ut i hele rommet. I tillegg har Tibia-lampen en integrert touch-dim-funksjon, slik at du kan justere lyset etter dine behov for mer fokusert eller avslappet belysning. I tillegg er Tibia også et bærbart design som lades ved hjelp av en USB-kabel, slik at du fritt kan plassere lampen hvor som helst på kontoret, avhengig av hvor du trenger den gode, myke belysningen.  

Du kan også få Tibia i en nydelig hvit farge - se den her!
<hr><font size="+2">Carrie fra Menu</font>


Carrie fra Menu

Carrie er en fin og kjekk lampe, som du kan ta med på veien eller hvor du nå skulle ha behov for den. Det er en lampe som er designet etter det danske prinsippet ”hygge”, da den har en hyggelig belysning samt et stilfullt uttrykk som gjør at den passer lett inn når du sitter på terrassen og koser deg med familie eller venner.

Carrie er en oppladbar transportabel lampe, som lades opp via en USB-kontakt. Den kan lyse opp til 5 timer, noe som passer perfekt til en aften på terrassen.

Finn Carrie bordlampen  her.


<hr><font size="+2">Bon Jour T Unplugged fra Flos</font>


Bon Jour T Unplugged fra Flos

Denne enestående bordlampen fra Flos, kan være din nye følgesvenn når du er på tur. Grunnet dens oppladbare batteri - ved hjelp av en USB lader, gjør at den er helt unik å ha med på terrassen en sensommerkveld. Batteriet i Bon Jour kan lyse i 6 timer og har fire forskjellige lysstyrker, som sender ut et nedadrettet lys.

Noe av det spesielle ved denne To Go lampen er, at du nærmest kan designe den selv, da du kan velge hvilken farge skjermen skal være, samt velge hvilken farge toppen skal være.  <hr><font size="+2">Ginger 20M fra Marset</font>


Ginger 20M fra Marset

Ginger bordlampen fra Marset er en fantastisk løsning til ditt lysbehov, og den bærbare lampen er lett å håndtere. Den har et oppladbart batteri, som gir deg mulighet for å ta den med overalt, noe som er en frihet i seg selv. Du trenger ikke tenke på ledninger eller noe, kun når du skal lade Ginger.

Blant vårt sortiment finner du også utendørslamper, som kommer med én ledning og kan lett holde til utendørs. Vi har mange perfekte lamper som vil kle hvilken som helst terrasse, så det er bare å dykke ned i vårt sortiment.

Finn Ginger her.<hr><font size="+2">May Day fra Flos</font>


May Day fra Flos

May Day er en skikkelig arbeidslampe fra Flos, som kommer i et simpelt, robust og lekkert design. Det er en lekker lampe som tåler å være utenfor, men du må huske å ta den med inn når du går inn. May Day er beregnet til å kunne brukes flere steder og til flere formål.

Den kommer med en lang ledning, noe som gjør det mulig å ta den med ut på terrassen, i hagen eller garasjen.

Finn May Day lampen her.
Med en bærbar lampe får du en følgesvenn som tar deg med på et eventyr – og vi håper du har funnet en du liker her!

Ønsker du å se flere To Go-lamper kan du se hele vårt utvalg her