To Go lamper og lysarmaturer som passer perfekt til terrassen

Det har endelig blitt den tiden på året der vi kan sitte ute på terrassen eller balkongen vår. Det gir oss muligheten til å nyte sensommerkveldene med hverandre.

Hos Lampemesteren har vi fått et stort sortiment av mobile lamper, som du kan ta med over alt. Disse lampene passer perfekt til sensommerkvelden på terrassen, i hagen, på stranden eller et helt annet sted der du vil nyte aftenen i godt selskap med dine nærmeste.

De mobile lampene gjør det mulig for deg å medbringe dem hvor som helst – de er oppladbare og kan i gjennomsnitt lyse i 5 timer. Så det er en rik mulighet for å sitte utenfor og nyte det meste av kvelden, også natten.

I vårt sortiment har vi masse å by på når det kommer til disse mobile utendørslampene, det er blant annet lamper fra merker som Marset, Flos, Philips Hue, Lampefeber og mange andre.


1. Battery bordlampe krystall fra Kartell

1. Battery bordlampe krystall fra Kartell

Denne liten unike mobile bordlampe fra Kartell er bærbare, noe som betyr at du kan ta det overalt. Husk å lade Battery Denne lille unike mobile bordlampen fra Kartell er transportabel, som gjør at du kan ta den med overalt. Du må kun sørge for å lade opp Battery bordlampen, deretter kan du ta den med ut på balkongen, på stranden, i skogen, på telttur eller hvor som helst du vil. Lampen kan lyse opp dine omgivelser i opp til 8 timer ved en full oppladning.

Battery Bordlampen kan også benyttes innendørs, det er mange muligheter med denne lampen.

Lampen fås i utallige farger, så det er noe for enhver smak – du kan kjøpe lampen her.


2. FollowMe fra Marset

2. FollowMe fra Marset

Denne lekre saken fra Marset med navnet FollowMe er en praktisk lampe, som du snedig kan ha med deg. Bordlampen lades enkelt opp med en USB-kontakt, når Follow Me er ferdig oppladet kan batteriet holde til fem timers bruk, på full guffe. FollowMe har en dimmefunksjon, som har tre nivåer, som går fra hyggebelysning til skarp, men behagelig belysning.

Det er en stilfull lampe, som kan benyttes til mange formål. FollowMe finnes i to størrelser, finn lampen
her.
3. Carrie fra Menu

3. Carrie fra Menu

Carrie er en fin og kjekk lampe, som du kan ta med på veien eller hvor du nå skulle ha behov for den. Det er en lampe som er designet etter det danske prinsippet ”hygge”, da den har en hyggelig belysning samt et stilfullt uttrykk som gjør at den passer lett inn når du sitter på terrassen og koser deg med familie eller venner.

Carrie er en oppladbar transportabel lampe, som lades opp via en USB-kontakt. Den kan lyse opp til 5 timer, noe som passer perfekt til en aften på terrassen.


Finn Carrie bordlampen  her.


4. Color Go fra Philips Hue

4. Color Go fra Philips Hue

Denne allsidige lampen fra Philips Hue er helt unik, du har flere valgmuligheter angående hvilken farge lys lampen skal ha, eller hvilken effekt den skal ha. Go lampen fra Philips Hue er optimal å ta med seg ut og skape en festlig eller hyggelig stemning, den passer inn ved alle begivenheter, spesielt med dens stilrene design.
5. Abelia fra Philips

5. Abelia fra Philips

Abelia lykten fra Philips har en meget enkel look og en hank som gjør at den er lett å ta med seg. Du har muligheten for å skru opp og ned på lysstyrken i tre trinn, noe som gjør Abelia perfekt til alle leiligheter.

Den har også den unike funksjonen som gjør at man sette den i stearinlys-modus, der den så vil sende ut et vibrerende lys, som illustrerer effekten av tente stearinlys. Abelia lykten lades opp ved hjelp av en USB-kontakt. Den kan holde lyset opp til 4 timer på den høyeste lysstyrken.

Finn Abelia lykten her.6. Bon Jour T Unplugged fra Flos

6. Bon Jour T Unplugged fra Flos

Denne enestående bordlampen fra Flos, kan være din nye følgesvenn når du er på tur. Grunnet dens oppladbare batteri - ved hjelp av en USB lader, gjør at den er helt unik å ha med på terrassen en sensommerkveld. Batteriet i Bon Jour kan lyse i 6 timer og har fire forskjellige lysstyrker, som sender ut et nedadrettet lys.

Noe av det spesielle ved denne To Go lampen er, at du nærmest kan designe den selv, da du kan velge hvilken farge skjermen skal være, samt velge hvilken farge toppen skal være.  

Finn Bon Jour T Unplugged her.7. Ginger 20 m fra Marset

7. Ginger 20 m fra Marset

Ginger bordlampen fra Marset er en fantastisk løsning til ditt lysbehov, og den bærbare lampen er lett å håndtere. Den har et oppladbart batteri, som gir deg mulighet for å ta den med overalt, noe som er en frihet i seg selv. Du trenger ikke tenke på ledninger eller noe, kun når du skal lade Ginger.

Blant vårt sortiment finner du også utendørslamper, som kommer med én ledning og kan lett holde til utendørs. Vi har mange perfekte lamper som vil kle hvilken som helst terrasse, så det er bare å dykke ned i vårt sortiment.

Finn Ginger her.8. Terras fra Philips

8. Terras fra Philips

Philips har designet enda en kvalitetslampe som går inn for nytenking og gode materialer. Terras bordlampen passer perfekt inn i hele huset, om det så er i stuen, soverommet eller barnerommet, du kan også ta den med ut på terrassen din, da den har en høy holdbarhet i forhold til fuktighet.

Det er en lampe som lyser flott med et behagelig lys, som kan skape en riktig god stemning på terrassen eller inne i huset.

Finn Terras lampen her.
9. Suspence Nomad fra LightYears

9. Suspence Nomad fra LightYears

Suspence Nomad er designet av merket LightYears, de har designet en lampe som kan tas med over alt og flyttes rundt på. Dens stilrene og flotte design gjør den lekker å kikke på, og du har mulighet for å plassere lampen hvor du vil, også utenfor på terrassen. Den kan imidlertid ikke stå utenfor hele natten på terrassen, så du må huske å ta den med inn.

Suspence Nomad lampen kommer med en 4 meter lang ledning, som gjør den enkel å flytte rundt på. Den flotte lampen avgir et bløtt og diffust lys, som passer inn i en riktig hyggelig stemning.  


Finn Suspence Nomad her.


10. May Day fra Flos

10. May Day fra Flos

May Day er en skikkelig arbeidslampe fra Flos, som kommer i et simpelt, robust og lekkert design. Det er en lekker lampe som tåler å være utenfor, men du må huske å ta den med inn når du går inn. May Day er beregnet til å kunne brukes flere steder og til flere formål.

Den kommer med en lang ledning, noe som gjør det mulig å ta den med ut på terrassen, i hagen eller garasjen.

Finn May Day lampen her.