Taklamper for enhver smak

FINN INSPIRASJON TIL DIN NESTE TAKLAMPE

Mange har ikke helt styr på forskjellen mellom en taklampe og en pendel, så forklaringen kommer her: En pendel er fritthengende fra taket, mens en taklampe er fastmontert til taket på en eller annen måte. Taklamper er et typisk valg til baderom og rom med lavt tak, men i dag ser man en tendens til at taklamper også blir brukt kreativt i innredningen og tilføyer noe helt spesielt til rommet.
Industrielt og klassisk

Industrielt og klassisk

Taklamper på arm er vanvittig populære, og de brukes istedenfor pendler over for eksempel spisebordet eller kjøkkenbordet. Det gir en mer industriell look som passer perfekt inn i den skandinaviske looken. Mantis Loftslampen fra Schottlander er et godt eksempel på en superflott lampe på arm som vil se fantastisk ut hvis den monteres over bordet. Eller kanskje en 312 Lampe fra Lampe Gras som også vil gi en fin og moderne look? Det er mange muligheter for å skape en annerledes look med en taklampe på arm.
Skal det være helt enkelt?

Skal det være helt enkelt?

De helt klassiske taklampene er også veldig populære. Blant annet er taklamper Northern fra Northern og Light Point noen ekte klassiskere, men med en moderne vri. Lampen går nesten i ett med taket og blir en diskret og fin detalj til hjemmet.
Krystaller eller gåsefjær?

Krystaller eller gåsefjær?

Skal du være litt smågæren hadde en taklampe fra SLAMP kanskje vært en mulighet? Med sitt avanserte design kan Veli-taklampene fra SLAMP tilføre noe annerledes til hjemmet ditt, samtidig som de har diskrete undertoner da lampen er festet helt opptil taket. Den superpopulære Eos lampe fra UMAGE er også et alternativ for å skape en stilig effekt.
Swirl – Morsom og elegant

Swirl – Morsom og elegant

Er du en som liker de klassiske, men likevel annerledes taklampene er det kanskje en Swirl fra Le Klint du skal velge. Med sin helt unike look, kan en Swirl virkelig tilføre noe morsomt og annerledes til hjemmet ditt. Den kan henge både i taket og på veggen, og vil være et godt valg til ethvert hjem.
Tradisjonelt design med et moderne uttrykk

Tradisjonelt design med et moderne uttrykk

Med inspirasjon fra den tradisjonelle rispapirlampen, har New Works designet den vakre Lantern-taklampen i to forskjellige størrelser. Lampen har fått et moderne uttrykk, takket være det elegante opalglasset. I likhet med rispapirlampen gir Lantern-lampen et behagelig og diffust lys til rommet.

Lantern er et godt eksempel på hva som skjer når du blander retrodesign med nye materialer. Glasset er frostet, som sammen med sine runde former gir et rolig lys. Taklampen kan enkelt brukes i både entreen, på kjøkkenet og på soverommet. Det stilrene designet er pyntet fint med den svarte basen, som akkurat gir det lille ekstra til lampen. En veldig moderne lampe som passer fint inn i hjemmet.
Hva med en spot?

Hva med en spot?

Spotter skal det være! Om det så er på baderommet eller i den lille gangen eller kanskje også på kjøkkenet, kommer man ikke unna et par spotter. Velg noen klassiske fra Light Point eller kanskje noen av de populære og smarte Philips Hue-lampene som med riktige pærer kan stilles inn akkurat sånn du vil ha dem.
SE VÅRT STORE UTVALG AV TAKLAMPER HER