Spisebordlamper

LAMPER OVER SPISEBORDET
Den rette spisebordlampen over spisebordet spiller en svært viktig rolle for å skape den rette stemningen når vi samler familie og gjester. Når du skal velge spisebordlampe, skal du tenke på spistuens størrelse, om det er høyt eller lavt til taket – og om rommet har mange eller få møbler. Jo større rom – jo større lampe kan man velge. Vanligvis har man mindre plass i spisestuen – ofte enkelt innredet med et enkelt spisebord og noen stoler. Ditt valg av spisebordlampe avhenger også av arkitektur og design generelt – og ikke minst smak og behag. Ofte bruker vi også spisebordet vårt til noe annet enn å spise på. Det kan være arbeidsplassen vår og bordet der barna gjør leksene sine.Albiona 3 Pendel Black/White fra Arcchio er et festfyrverkeri av en lampe. De forskjøvne runde ringene skaper en fantastisk flott dynamikk over spisebordet som gjestene dine ikke kan ta øynene fra. Det integrerte LED-lyset sprer et varmhvitt, behagelig og blendfritt lys som klarer å sette en koselig og avslappet stemning – derfor kan det ikke gå galt med denne utsøkte pendelen over spisebordet.  
Juliven LED Pendel Ø50 Black/Gold fra Lindby er den perfekte spisebordslampen! I tillegg til å ha et enestående og dekorativt design som passer de fleste boliginnredninger, har den også integrert LED-lys, som er skjult bak et deksel, som gjør at det varmhvite lyset blir spredt på en behagelig, blendfri og jevn måte ut til alle hjørner. Med denne pendelen får gjestene dine en behagelig kveld i vakker glød, som skaper en koselig og harmonisk atmosfære.  
Elidan Pendel fra Lucande er et elegant og unikt design, som du kan få både i hvit eller i svart. Pendelen har et bølget og mykt formspråk som gjør den behagelig å se på. Lampeskjermens innside har en nydelig messingfarge som klarer å skape en flott stemning og belysning som utstråler hygge, varme og velvære, noe som gjør den til det ideelle samlepunktet for familien.
Lavinja Pendel Smart Home White/Chrome fra Lindby er et dekorativt og spennende design som er ekstremt estetisk, både når den er av og spesielt når den er på. Du kan bestemme lysets farge via en app på smarttelefonen din, hvor du kan velge mellom alle regnbuens farger, alt fra blått til rosa eller bare naturlig varmhvit. Du kan derfor velge akkurat det lyset du trenger for å sette den rette stemningen. Enten du trenger lys til fest eller hverdag, kan du få den rette belysingen over spisebordet ditt.  

Bemærk! Hvis verdien på produktet har blitt dårligere, dvs. hvis varen har vært montert eller tatt i bruk, kan den ikke returneres!
Jusra 3 Pendel Black fra belysningsprodusenten Lindby er et ekstraordinært og elegant design som vil gi enhver spisestue et ekstra piff. De tre unike pendlene er ekstremt dekorative, både når lyset er på og av, og derfor vil lampen garantert skape beundring blant gjestene dine både på dagtid og kveldstid. De unike lampeskjermene lar det varmhvite lyset trenge vakkert gjennom lamellene, noe som skaper de flotteste skyggene rundt i rommet, som klarer å sette en avslappet og koselig stemning, og derfor er dette den perfekte spisebordslampen til å samle familie og venner rundt.  
En spisebordlampe som kan justeres i høyden er et opplagt valg når alle behovene til spisebordet skal dekkes. Til venstre ses The Pendant fra Wegner, som kan justeres i høyden ved hjelp av et håndtak, som også er en vakker del av designet.
Beads Penta fra Innermost heter denne praktfulle og saftige bjørnebæret av en pendellampe, som er til å spise opp. De små kulene skjuler lyskilden og sprer lyset.
Fargen på spisebordlampen din spiller selvfølgelig også en stor rolle, samtidig med at lyset skal være mykt og avslappet, slik at alle trives og ser best ut.
Se vårt store utvalg av spisebordlamper her


Du er hjertelig velkommen til å se andre spennende produkter i vårt sortiment, som f.eks. våre:

Stuelamper, Lamper til barnerommet, Utendørslamper, Kontorlamper, Entrélamper, Soveromslamper, Reollamper