Soft Green Flowerpot – Nytt tilskudd på den grønne stammen

Det er mange gode grunner til at den grønne fargen er moderne i dag. En av dem handler om at den grønne fargen avspeiler vår stigende oppmerksomhet på den økologiske og naturnære tankegangen. Den grønne fargen sender et signal og går samtidig i godt spenn med moten i å ha flere grønne planter i hjemmet. Du kan bruke den grønne fargen til å invitere naturen inn og skape et beroligende og jordforbundet rom, der du kan trekke deg tilbake fra den digitale verden.

Fargetrend - Back To Nature

Den grønne fargen er frisk, sofistikert og kan lett integreres i hjemmet. På grunn av den tette tilknytningen til naturen, kan den grønne fargen brukes til å skape en beroligende atmosfære i rommet.

Når vi går inn i neste tiår, blir det med fortsatt fokus på mental helse og velværebevegelsen. Nøytrale, sofistikerte og myke farger med en svak falmet følelse, gir følelsen av stillhet og ro. Grønn maling på vegger og møbler, moderne tapet med motiver fra naturen og innredning med både farger og materialer fra naturen, griper sansene inn. Den fungerer godt både i og utenfor hjemmet, og skaper en avslappende og innbydende atmosfære. Spesielt den nordiske innredningen har tatt naturens virkemidler til seg, hvor både naturens materialer og farger får en del oppmerksomhet.

Ny Flowerpot VP9 To Go Lampe - også i Soft Green

I 2020 lanserte &tradition den ikoniske lampen i en versjon som lever opp til tidens trender; Flowerpot VP9 Portable Bordlampe er en bærbar versjon av Verner Pantons populære Flowerpot-lampe. Med en høyde på 29,5 centimeter og en diameter på 16, er lampen mindre enn den originale bordlampen. Den har også en innebygd LED-lyskilde som kan stilles inn i tre forskjellige lysstyrker.

Selv om lampen allerede er tilgjengelig i mange forskjellige farger, lanseres selvfølgelig lampen også i Lampemesterens Soft Green. Klassisk design, kombinert med moderne teknologi og en farge som trender i innredningen, er en sikker vinner i ethvert hjem.

Ball Vegglampen, Soft Green

Hvis du heller ikke kan få nok av den flotte fargen, så legg merke til Ball-vegglampen fra Frandsen. Lampen er også tilgjengelig i en Soft Green-versjon, som gir innredningen et frisk pust. Bruk Ball-vegglampen, Soft Green på soverommet, på barnerommet eller som belysning i det fortrukne lesehjørnet.

Ball vegglampe er en elsket liten lampe som ble designet i 1968 av danske Benny Frandsen. Den vakre vegglampen er både klassisk og ikonisk og er tro mot det originale designet. Lampen er imidlertid tilgjengelig i dag med en veggboks og tekstilledning, noe som gir lampen et eksklusivt preg.

Ny lampe med tilknytning til naturen

I samarbeid med &tradition, har vi hos Lampemesteren fått utviklet vår egen utgave av Verner Pantons populære Flowerpot VP3 Bordlampe og Flowerpot VP1 Pendel, i en støvet grønn farge. Den passer perfekt inn i tidens tendenser og komplimenterer både den moderne stilen, så vel som retrobølgen som fortsatt ruller inn over oss.

Det er aldri enkelt å velge en farge, og selv om vi hadde mange farger i spill, er vi sikre på at valget er det riktige. Den vidunderlige fargen er en lett gul-basert grønn, som om den er tatt direkte fra den bølgende engen. Den stammer fra jordens grøntområder og passer inn i samfunnets voksende interesse for selvpleie, velvære og gjenforening med naturen – ønsket om å integrere naturen i boliginnredningen der vi trekker oss tilbake og lader opp.
Belysning i naturens yndlingsfarge

Belysning i naturens yndlingsfarge

Innenfor belysning får den rolige grønne fargen en del oppmerksomhet. Man skal spesielt legge merke til den stilrene Ambit Pendel fra Muuto, som er et perfekt valg over sofa- eller spisebordet. Den er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, som alle fungerer godt alene eller kan kombineres i en gruppe, i en av husets mørke kroker eller på en lineær linje over kjøkken-øya, for et mer stringent utseende.

Den delikate Costanza-serien fra Luceplan, byr på en myk og sart grønn farge, som både føles hyggelig, behagelig og fredelig. Tilgjengelig i både pendel, gulv- og bordlampe, og kan lampen lett integreres i stort sett alle hjemmets rom, der den passer inn i alle stilarter. Et ytterst sofistikert uttrykk oppnås med den avokadogrønne Diablo-serien, som er en helt unik og dekorativ serie lamper. Den er designet av Belid, som her har skapt både pendel, gulv-, bord- og vegglamper, som har gitt et behagelig og blendfritt lys.
Av elegante lamper, skal man legge merke til den feminine Kabuki fra Kartell, som utover å bringe den friske grønne fargen inn i innredningen, har et helt spesielt uttrykk. Uansett om du velger pendelen, bordlampen eller gulvlampen, klarer lampen å lukke lyset ut og reflektere den i rommet på en helt fantastisk måte.

I den dekorative kategorien, fra DybergLarsen har vi den flotte Illumin Desert Sage Pendel, i den støvede grønne fargen som skaper en rolig og avslappet stemning. Den spennende pendelen har form som en lotusblomst, som også gir en følelse av å ha naturen med i innredningen.

Hos Lampemesteren har vi et bredt utvalg av lamper i grønne fargenyanser, som du kan utforske her.

Tidløs klassiker møter tidens fargetrendDen populære Flowerpot er designet av Verner Panton i 1969, og han hentet inspirasjon fra datidens flowerpower-revolusjon. Designet hans er helt symmetrisk, og gir et rolig og elegant utseende som leverer et behagelig og indirekte lys. Lampens skjerm består av to halvkuler, med pæren skjult under den minste halvkulen. Den lille halvkulen er nøyaktig halvparten av størrelsen til den store halvkulen som utgjør hovedskjermen.

Den tidløse lampen har bevist sin verdi som designklassiker. Den er et unikum i den forstand at det er et stykke dansk designhistorie med et design som passer inn i mange stilarter. Den er et must i hjemmet hvis du er med på den retrobølgen som fortsatt ruller inn over oss i disse tider. Vi er ikke i tvil om at kombinasjonen mellom Verner Pantons praktfulle Flowerpot-lampe og den rolig grønne fargen vil bli en kjempehit.

Se den flotte Flowerpot i Soft Green her.