Moderne lysekronerMODERNE LYSEKRONER

Kanskje forbinder du lysekroner med en eldre og mer tradisjonell innredning? Vi forstår godt hvis du får assosiasjoner til Noras stue i "Et dukkehjem" når du hører ordet, men det er kommet noen helt nye lamper på banen – og de er superaktuelle!Noen av de moderne lysekronene er selvfølgelig inspirert av de eldre og mer storslåtte i sitt slag. Men utseendet er oppdatert og stilen er betydelig mer moderne. De har ofte små referanser til svundne tider, og det kan virkelig gi moderne hjem en liten kant og karakter. Andre av de moderne lysekronene er helt utenfor kategori. Uttrykket er eksperimentelt og dristig. De minner ikke om noe du noensinne har sett tidligere. Det gjør dem helt spesielle.  

De karakteristiske lampene kjennetegnes ved enten å være en oppskalering av pendelen eller bestå av flere sammensatte pendler eller lyskilder. Det er en lampetype som derfor henger fra taket og som i stor grad er laget for å belyse hele rommet. De sees oftest i store entreer, stuer, spisestuer eller i offentlige- og private kontorer og bygninger hvor deres fantastiske lysegenskaper virkelig kommer til sin rett.
<hr><font size="+2">Hope fra Luceplan</font>


Hope fra Luceplan

På én og samme gang er den fantastiske og eksperimenterende lampen Hope fra italienske Luceplan både klassisk og nytolkende. Inspirasjonen kommer fra de tradisjonelle milanesiske prismelysekroner, men både materialet og designet er helt nytt. I stedet for glassprismer har lampen spesialslipte polykarbonplater som har samme lysfordoblende og reflekterende egenskaper. Designet er super spennende og innovativt.  

Nyt de optiske fordelene fra de tradisjonelle glassprimene i nye og innovative klær med denne fantastiske lampe!
<hr><font size="+2">Mesh Pendel fra Luceplan</font>


Mesh Pendel fra Luceplan

Enda en unik og eksperimenterende lampe fra italienske Luceplan. Med sin teatralske grandiositet tiltrekker den seg stor oppmerksomhet. Selve konstruksjonen er basert på de klassiske lysekronene der flere lyskilder er koblet sammen. Denne nytolkningen har samme sammenhengende struktur, men i et nytt og spennende mønster som gir lampen et nesten svevende lett uttrykk.

Skal din nye lysekrone være rommets center piece? Se hvordan LED-lyset vakkert svever over gulvet med denne fantastiske lampe fra Luceplan.  
<hr><font size="+2">Anoli 3 lysekrone – Nuura</font>


Anoli 3 lysekrone – Nuura

Nuuras populære Anoli lampeserie er nettopp blitt utgitt i opalglass. Denne lysekronen fra det danske designermerket består av tre Anoli-pendler som sammen utgjør hele lampen. Det nye delikate hvite opalglasset er flott sammensatt med en gylden fatning, og nettopp det gir lampen et rolig uttrykk. Den er helt perfekt i en neddempet og skandinavisk innredning der enkel estetikk og funksjon er nøkkelbegreper.  

Føl det milde skandinaviske lyset med en sensuell lampe fra Nuura.
<hr><font size="+2">Rockcoco – Fatboy</font>


Rockcoco – Fatboy

De lekende lampene fra nederlandske FATBOY kan virkelig gi innredningen din personlighet og karakter. Den særegne formen til denne lampen minner om de klassiske lysekronene fra fortiden, mens materialet, og spesielt de synlige ledningene og lyskildene, gir den et morsomt og moderne uttrykk. Den er tilgjengelig i flere forskjellige fargerike nyanser, og den gjennomsiktige kan til og med brukes utendørs.  

Nyt den uhøytidelige og morsomme stemningen med en Rockcoco lysekrone fra FATBOY.
<hr><font size="+2">Arrangements – FLOS</font>


Arrangements – FLOS

Den italienske produsenten har igjen laget et mesterverk. Med hjelp fra den høyt anerkjente produktdesigneren Michael Anastassiades har selskapet lansert en innovativ serie av forskjellige elementer i geometriske og brutte former. Hvert element kan monteres alene eller sammen med flere, og danner dermed en episk lysekrone med ukjente dimensjoner.

Lag din egen og helt unike lysekrone ved å sette sammen ulike elementer fra serien. Finn dem her.
<hr><font size="+2">Plane – Tom Dixon</font>


Plane – Tom Dixon

Supermoderne og grafisk lampe som kombinerer tre av de største trendene innen boliginnredning akkurat nå – messing, lysekroner og molekyl lamper. Det glødende metallmaterialet står i flott kontrast til den lyse og nordiske innredningen, mens de forskjellige lyskildene i molekyllignende struktur gir en nesten magisk atmosfære til rommet. Bare den ulike formen gjør lampen til noe helt spesielt og veldig spennende å se på.

Opplev det blide lyset på opalglasset og nyt utsikten over én av de mest aktuelle lampene direkte i ditt hjem. Du finner den her.