Messing - Et vakkert og moderne valg

MESSING HAR KOMMET FOR Å BLI!
Messing er det nye svart! Overalt kommer metalltrenden frem, og etter en lang periode med kobber, har messing nå overtatt og ses i alt fra møbler, over accessories, til lamper. Messing er den perfekte matchen til den populære nordiske stilen med dempede farger, minimalisme og bærekraftighet. Og det skal matches! Ha gjerne en velursofa, et sofabord i rått tre og en messinglampe over hele herligheten. De forskjellige materialene vil komplimentere hverandre vakkert, og det vil skape et lekkert og misunnelsesverdig utseende! Mange av de store designene er hoppet med på bølgen, og du finner vakre messinglamper fra både Gubi, Tom Dixon, Louis Poulsen, &tradition, Flos og mange flere.

Liker du en klassisk look med en twist er en IC lampe fra Flos. kanskje en mulighet? Er tilgjengelig både som vegglampe, pendel og gulvlampe, og passer inn i ethvert hjem!

Hva med en Etch Pendel fra Tom Dixon? Annerledes, geometrisk, vakker og vanvittig elegant? Tom Dixons nye serie Plane er også en supervakker mulighet, hvis messingtrenden skal flytte inn hos deg.

En av de helt store messingnyhetene er VP Globe – Nå i messing! Den klassiske VP Globe-lampen er lansert i en jubileumsversjon og er med sitt nye utseende, om noe, enda vakrere enn før! Du finner VP Globe i messing her..

Vi har et hav av muligheter, og messingbølgen kommer til å rulle de neste årene, så by messing velkommen hjemme hos deg, det vil du helt sikkert ikke angre på.  

Se alle våre messinglamper her. og bli inspirert i galleriet under.


Messing er for alvor kommet inn i innredningen vår i form av små lekre detaljer. En sann klassiker er blitt oppdatert, og er nå enda mer relevant i den moderne innredningen.

KAISER idell Luxus-bordlampen er kommet i en spesialutgave i messing. Den klassiske bordlampen i messing tar nesten pusten fra en, og er et must i den moderne innredningen. Et vintage-inspirert look, hvor detaljene i messing over tid vil patinere, og gi sitt helt eget uttrykk.
Messing-versjonen er en markering av Bauhaus-bevegelsen 100 års jubileum. Den første KAISER idell-lampen så dagens lys tilbake i 1931, og er i dag et verdenskjent Bauhaus-ikon.

La messing inngå i innredningen din i form av små og lekre detaljer, og kombinert med lekkert design er det bare helt perfekt.

Les mer om den vakre spesialutgaven fra Fritz Hansen her

Se alternative messinglamper her
Moisia Gulvlampe Brass fra Lindby er et stilrent, klassisk og minimalistisk design, som uten tvil kan plasseres i enhver innredningsstil – fra det moderne til det tradisjonelle. Moisia har en rund, flat base og en ekstrem slank, men sterk lampestamme, som fullføres av den kulerunde lampeskjermen. Hele lampen er laget av jern med en nydelig messingfinish som sprer en gyllen glød og en varme rundt i de omgivelsene der lampen pryder. Lampehodet har også en vippefunksjon som gjør den ekstremt fleksibel og praktisk, da du selv kan bestemme lyskildens retning alt etter hvor du har behov for lyset. I tillegg har lampeskjermen en hvit innside som gjør at den sprer et varmhvitt, jevnt og blendfritt lys ut i hele rommet. Plasser Moisia ved av sofagruppen eller sengen, hvor den sprer et behagelig lys og skaper en koselig og varm stemning for deg og dine gjester.  
Dimitrij Bow Vegglampe Brass fra Lucande er et klassisk og enkelt design, som med sitt tidløse og vintage-utseende enkelt kan kreve sin plass i både de moderne og tradisjonelle innredningsstilene. Lampen har et minimalistisk design med en slank sylindrisk form som er laget i solid jern med en vakker messingfinish som gir følelsen av at lampen har overlevd tidens tann. Dette vintage-uttrykket er ekstremt populært da vi alltid leter etter skjulte skatter fra fortiden som kan gi hjemmet et mer raffinert og klassisk uttrykk som skiller seg ut fra mengden. I tillegg er lampen også fleksibel, da den kan vippes opp og ned, slik at du kan tilpasse lyset etter dine behov. Dimitrij Bow har en Kelvin på 3000, som betyr at den sender ut et mykt og varmhvitt lys, som gjør vegglampen til den perfekte leselampen ved siden av sengen, skrivebordet eller lenestolen, hvor den også setter en koselig atmosfære. Bryteren er plassert på siden av basen, noe som gjør det enkelt og raskt for deg å slå lyset av og på. Med denne lampen får du en funksjonell lyskilde med en vintage-estetikk som vil pryde hjemmet ditt i mange år.
Eleina 6 Taklampe Brass fra merket Lindby er en klassisk kombinasjon av nydelig messing og elegant opalglass. Denne sammensetningen av materialer og farger gir lampen et tidløst og eksklusivt utseende som du uten problemer kan plassere i alle former for innredningsstiler. Lampen består av en base og tre slanke messingstenger som hver rommer to lyskilder, som gir en klar og ensartet belysning ut i hele rommet.

Som noe ekstraordinært lekkert med denne lampen kan de tre messingstengene plasseres i forskjellige retninger, og her kan også de seks lyskildene både roteres og vippes på flere måter, avhengig av hvor du ønsker belysningen. Du kan derfor selv rette lyset slik at det passer til ditt behov, og du behøver heldigvis ikke å sette den fast på ett sted, da du alltid kan justere den akkurat slik det passer deg, noe som også lar deg sette ditt eget personlige preg på lampen. I tillegg har lampen en Kelvin på 3000, som gjør at den sprer et varmhvitt lys, som i kombinasjon med den utsøkte messingen klarer å skape en hyggelig og behagelig stemning, som sprer seg til hele rommet. Lampen fungerer derfor godt over spisebordet, i entreen eller stuen, hvor den fungerer som et samlepunkt for hele familien.

Merk! Hvis verdien på produktet har blitt dårligere, dvs. hvis varen er satt sammen eller tatt i bruk, kan den ikke returneres!

Eleina er også tilgjengelig med fire lyskilder – se den her!
Tolu Pendel Brass fra Lucande bringer moderne estetikk inn i hjemmet ditt. Den avlange, slanke pendelen er laget av aluminium med en nydelig messingfinish, som gir lampen en varme som utstråler hygge og avslapping, som passer perfekt til spisestuen eller kjøkkenet, hvor den naturlig fungerer som et samlingspunkt for familien. Lampens elegante og enkle design i den utsøkte messingen gjør at den har et eksklusivt uttrykk som passer inn i enhver innredningsstil. Her står dens gylne farge i vakker kontrast til resten av omgivelsene, og enten det er fargerike eller nøytrale miljøer, vil den garantert finne sin rettmessige plass som det mest iøynefallende og unike elementet. Tolu er utstyrt med seks lyskilder som har en Kelvin på 2700, som gjør at lampen sprer et varmt hvitt og behagelig lys som i kombinasjon med messing avgir en varme og hygge til hele rommet. I tillegg er lyset dimbart, så avhengig av behov og humør kan du skape den perfekte atmosfæren i rommene hvor lampen pryder. Ønsker du derfor å skape en koselig, innbydende og avslappet stemning i hjemmet ditt, er Tolu det opplagte valget.

SE DET STORE UTVALGET AV NYDELIGE MESSINGLAMPER HER