Messing – et vakkert og moderne valgMESSING ER KOMMET FOR Å BLI!


Messing er det nye svarte! Metalltrenden er på fremmarsj over alt, og etter en lang periode med kobber har messing nå tatt over og kan ses i alt fra møbler til tilbehør og lamper. Messing passer perfekt til den populære nordiske stilen med dempede farger, minimalisme og bærekraft. Og den må matches! Kombiner en sofa i velur, et salongbord i rått tre og en messinglampe i stuen. De ulike materialene utfyller hverandre på en vakker måte og skaper et lekkert og misunnelsesverdig uttrykk! Mange av de store designerne har kastet seg på trenden, og du finner vakre messinglamper fra Gubi, Tom Dixon, Louis Poulsen, &tradition, Flos og mange flere.Hvis du er ute etter et klassisk uttrykk med en ny vri, kan IC-lampen fra Flos være et alternativ. Den finnes som vegg-, pendel- og gulvlampe og passer garantert inn i ethvert hjem!

Hva med en Etch Pendant fra Tom Dixon? Annerledes, geometrisk, vakkert og vanvittig elegant. Tom Dixons nye serie Plane er også et vakkert alternativ hvis messingtrenden er på vei inn i hjemmet ditt.

En av de store messingnyhetene er VP Globe - nå i messing! Den klassiske VP Globe-lampen er lansert i en jubileumsversjon, og med sitt nye utseende er den enda vakrere enn før! Du finner VP Globe-lampen i messing her!

Vi har mange valgmuligheter, og messingbølgen kommer til å rulle i mange år fremover, så ønsk messingen velkommen inn i hjemmet ditt - du kommer ikke til å angre!
Messing har virkelig gjort sitt inntog i interiøret i form av små, vakre detaljer. En ekte klassiker har blitt oppdatert og er nå enda mer relevant i moderne interiørdesign.

KAISER Idell Luxus-bordlampen er nå tilgjengelig i en spesialutgave i messing. Den klassiske bordlampen i messing tar pusten fra deg og er et must i moderne interiørdesign. En ekte vintageinspirert look der messingdetaljene patinerer over tid og skaper et helt eget uttrykk. Messingversjonen er en hyllest til Bauhaus-bevegelsens 100-årsjubileum. Den første KAISER Idell-lampen så dagens lys i 1931 og er i dag et verdenskjent Bauhaus-ikon.

Innlemme messing i innredningen din i form av små og delikate detaljer. Kombinert med et elegant design er det helt perfekt.

Se mer om den vakre bordlampen i spesialutgave fra Fritz Hansen her!
Gulvlampen Moisia fra Lindby har en ren, klassisk og minimalistisk design som utvilsomt vil passe inn i enhver interiørstil - fra moderne til tradisjonell. Moisia har en rund, flat fot og en ekstremt slank, men sterk lampestamme, som kompletteres av den kuleformede lampeskjermen. Hele lampen er laget av jern med en vakker messingfinish som sprer en gyllen glød og varme i omgivelsene der lampen er plassert. Lampehodet har også en vippefunksjon, noe som gjør den svært fleksibel og praktisk, ettersom du kan velge retning på lyskilden avhengig av hvor du trenger lyset. I tillegg har lampeskjermen en hvit innside som gjør at den sprer et varmhvitt, jevnt og blendingsfritt lys i hele rommet. Plasser Moisia ved siden av sofagruppen eller sengen, der den sprer et behagelig lys og skaper en koselig og varm atmosfære for deg og dine gjester.
Dimitrij Bow-vegglampen fra Lucande er en klassisk og enkel design som med sitt tidløse og vintage-look lett finner sin plass i både moderne og tradisjonelle interiørstiler. Lampen har et minimalistisk design med en slank, sylindrisk form laget av massivt jern med en vakker messingfinish som gir en følelse av at lampen har tålt tidens tann. Denne vintage-looken er svært populær, ettersom folk alltid er på jakt etter skjulte skatter fra fortiden som kan gi hjemmet et mer raffinert og klassisk uttrykk som skiller seg ut fra mengden.

I tillegg er lampen fleksibel fordi den kan vippes opp og ned, slik at du kan tilpasse lyset etter dine behov. Dimitrij Bow har en kelvintemperatur på 3000, noe som betyr at den avgir et mykt og varmhvitt lys som gjør vegglampen til en perfekt leselampe ved siden av sengen, skrivebordet eller lenestolen, der den også skaper en hyggelig atmosfære. Bryteren er plassert på siden av sokkelen, slik at du raskt og enkelt kan slå lyset av og på. Med denne lampen får du en funksjonell lyskilde med vintage-estetikk som vil pryde hjemmet ditt i mange år fremover.
Eleina 6 taklampe fra Lindby er en klassisk kombinasjon av vakker messing og elegant opalglass. Denne material- og fargesammensetningen gir lampen et tidløst og eksklusivt uttrykk som du enkelt kan plassere i alle slags interiørstiler. Lampen består av en sokkel og tre slanke messingstenger som hver holder to lyskilder som gir et klart og jevnt lys i hele rommet.

Det spesielle med denne lampen er at de tre messingstengene kan plasseres i ulike retninger, og de seks lyskildene kan roteres og vippes på flere måter, avhengig av hvor du ønsker at lyset skal skinne. Du kan derfor tilpasse lyset etter dine behov, og heldigvis trenger du ikke å låse deg fast i én posisjon, for du kan alltid justere dem slik at de passer deg, noe som også gir deg muligheten til å gjøre lampen personlig. I tillegg har lampen en kelvintemperatur på 3000, noe som betyr at den sprer et varmhvitt lys som i kombinasjon med den utsøkte messingen klarer å skape en koselig og behagelig atmosfære som sprer seg i hele rommet. Lampen er derfor ideell over spisebordet, i gangen eller i stuen, der den fungerer som et samlingspunkt for hele familien.

Eleina fås også med fire lyskilder. Se den her!
Pendelen Tolu fra Lucande bringer moderne estetikk inn i hjemmet ditt. Den langstrakte, slanke pendelen er laget av aluminium med en vakker messingfinish som gir lampen en varme som utstråler hygge og avslapping og er perfekt til spisestuen eller kjøkkenet, der den lyser opp omgivelsene på en behagelig måte. Lampens elegante og enkle design i utsøkt messing gir den et eksklusivt uttrykk som passer inn i enhver interiørstil. Her står den gylne fargen i vakker kontrast til resten av omgivelsene, og enten det er i fargerike eller nøytrale omgivelser, vil den garantert finne sin plass som det mest iøynefallende og unike elementet i interiøret.

Tolu er utstyrt med seks lyskilder som har en kelvintemperatur på 2700, noe som betyr at lampen sprer et varmhvitt og behagelig lys som i kombinasjon med messingen gir varme og hygge til hele rommet. I tillegg er lyset dimbart, så alt etter behov og humør kan du skape akkurat den rette stemningen i rommene der lampen er plassert. Hvis du ønsker å skape en koselig, innbydende og avslappet atmosfære i hjemmet ditt, er Tolu det opplagte valget.
SE VÅRT UTVALG AV VAKRE MESSINGLAMPER HER!