Leaf

Finn Leaf bordlamper og gulvlamper i alle de flotte fargene fra Muuto hos Lampemesteren. Vi har et stort utvalg av de minimalistiske lampene. Kjøp din nye lampe her.

Den moderne Leaf fra danske Muuto er tilgjengelig som både gulv- og bordlampe. Navnet kommer fra lampens organiske form hvor bladet lett kan gjenkjennes.

Som både bord- og gulvlampe er den fleksibel og kan roteres i nøyaktig den retningen hvor belysningsbehovet er. Bruk den enten på arbeidsbordet, ved lenestolen eller som sengelampe, og innstill enkelt lyskilden i den retningen du har bruk for.

Designet er minimalistisk og i full overensstemmelse med Muutos designfilosofi. Merkets røtter er dypt forankret i den skandinaviske innredningstradisjonen. Selve virksomheten er dansk, mens navnet er finsk. En god indikator på stilen som merket representerer.

Leaf har innebygget LED lys som veldig smart tennes direkte på lampens hode. LED lyset gir den et markant og godt arbeidslys.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.