Lamper for sengen

Det beste rommet i huset

Du tilbringer rundt 1/3 av livet ditt i sengen. Det er derfor viktig at ditt soverom er behagelig innredet, at din seng er akkurat som du liker den og at du kanskje har hengt noe fint veggene. Og så er det lampene! Et lekkert soverom behøver lekre lamper, og du har kommet til det helt riktige stedet!

En lampe over eller ved siden av sengen er et viktig valg, og mulighetene er mange. Leser du en god bok før sengetid, leker du litt med telefonen eller ser du like gjerne en episode av din favorittserie? Uansett hva, er en sengelampe et valg som skal velges med omhu. Skal sengelampen din være enkel, avansert, morsom, gal, liten eller stor? Med den riktige sengelampen, kan du gjøre soverommet til husets koseligste rom – Din nattesøvn vil takke deg!

I artikkelen her, har vi fremhevet noen av våre skjønne sengelamper, så du kan bli inspirert til ditt eget soverom.


Swing vegglampe – House Doctor

Swing vegglampe – House Doctor

Et morsomt og annerledes lampevalg kan være en Swing lampe fra House Doctor. Det forholdsvis unge designmerket House Doctor, produserer annerledes lamper i minimalistisk stil, og som gir en kant til din innredning. Swing fås både med kort og lang arm, hva passer hjemme hos deg?

Finn Swing fra House Doctor her.

E27 – Muuto

E27 – Muuto

Skal det være enkelt og trendy? Så er en sokkel fra Muuto kanskje en idé? Heng én enkelt eller flere sammen, og vær kreativ med valg av pære. Det vil gi en enkel, men samtidig vanvittig moderne look og ditt soverom vil elske det.

Finn E27 fra Muuto her.

Flowerpot - &tradition

Flowerpot - &tradition

Skal sengelampen stå på et lite bord og gi hyggelys til soverommet, så er en Flowerpot bordlampe fra &tradition kanskje en mulighet. Designet av Verner Panton i 1969 inspirert av 60- og 70-tallets Flower Power bølge, men er fortsatt aktuell den dag i dag og passer inn i ethvert rom, og er perfekt ved siden av sengen.

Finn Flowerpot fra &tradition her.Follow Me – Marset

Follow Me – Marset

Follow Me lampen har blitt vanvittig populær pga. dens allsidighet. Den lades opp med en USB kabel, og kan deretter holde fra 5 – 20 timer, avhengig av lysstyrken du velger. Follow Me kan flyttes rundt som man vil, og kan stå på sengebordet den ene dagen, og tas med på terrassen den neste.


FollowMe finnes i to størrelser, finn lampen her.Milk - &tradition

Milk - &tradition

En liten søt fyr, som passer perfekt på sengebordet. Milk er designet av designfirmaet NORM for &tradition, og har blitt populær verden rundt pga. sitt morsomme og hyggelige, men fortsatt elegante design. Milk er inspirert av en gammeldags melkekrakk – derav navnet – og vil passe perfekt ved siden av sengen.

Finn Milk fra &tradition her.
Som du kan se er mulighetene mange og enten du liker det klassiske, moderne, sprøe, elegante eller bare det helt normale, kan du finne din sengelampe hos oss.

Du finner alle våre sengelamper her.