Innredning med farger – rosa og fersken

GI HJEMMET DITT ET FRISKT PUST MED FARGENE ROSA ELLER FERSKEN

Hjemmet er ikke bare tak over hodet, men også et sted å slappe av, være seg selv og samle energi. Derfor bør et hjem utformes slik at hver enkelt føler seg vel. Hva som får oss til å føle oss hjemme er individuelt, men man kommer langt med behagelige farger og personlighet. Hvis du ønsker å sette farge på omgivelsene, kan du velge en farge som gjør deg glad. Hvis du i tillegg er glad i ferskenfarger - som rose, rosa eller fersken - har vi et utvalg lamper og tilbehør som passer perfekt for deg! I tillegg til å tilføre varme, gir den sarte rosa skjermen også en elegant kontrast til de grå veggene, den moderne betonglooken og det naturlige uttrykket.Et friskt pust med Globe


Liker du ikonisk design, eleganse og friske farger, bør du vurdere den klassiske Globe-pendelen i en vakker ferskenfarget utgave. Den vakre lampen er designet av den dyktige Verner Panton, som på en skulpturell måte har plassert fem små reflekterende nyanser i en sfærisk akrylskjerm. Lampen minner om en svevende såpeboble og passer perfekt inn i Verner Pantons lekne univers.  Verner Panton designet VP Globe i 1969 med et mål om å skape en iøynefallende lampe med et varmt lys. I dag er den vellykkede lampen en av de mest gjenkjennelige designlampene og en lampe som har oppnådd høy klassikerstatus.

Siden lampen ble introdusert for første gang, har den blitt lansert i flere forskjellige farger for å matche de skiftende interiørtrendene. Den ferskenfargede pendellampen 2021 passer perfekt inn i dagens trender og gir et friskt pust til interiøret. Den sarte fargen er en enkel og elegant måte å gi hjemmet ditt en frisk farge uten at den blir for dominerende.

Se Globe pendellampe i flere farger her!Maskulin design i feminine farger fra Made By Hand


En lampe er en enkel og fleksibel måte å tilføre rommet et snev av den friske fargen på. Det kan imidlertid være en vanskelig balansegang mellom det barnslige og det elegante når man innreder med rosa. En fin måte å balansere fargen på er å komplementere den med et enkelt og maskulint uttrykk.

Vi har mange lamper i ulike nyanser av rosa - blant annet fra Made By Hand. Med materialer av høy kvalitet og fokus på de minste detaljene er du garantert et design som er både modent og stilig! Kombinert med grovt vevd stoff og et kantete formspråk har Made By Hand skapt lamper med en perfekt balanse mellom maskuline og feminine uttrykk.

Se de stilige lampene Knit Wit og Petite Machine her!Elegance og stil fra Design By Us


Ønsker du derimot å skape et gjennomført feminint uttrykk, bør du gå for myke former. I Design By Us' sortiment av dekorasjonslamper finner du lamper med runde former og feminine skjermer. Spesielt seriene New Wave og Ball har et elegant uttrykk takket være den vakre skjermen i støvete rosafarget glass. Lampen har messingdetaljer som ikke bare er supermoderne, men som også gir lampen et stilrent uttrykk.

Lampene er også en flott kontrast til de moderne rå veggene og betonglooken som har blitt populær i innredningen, og et vakkert tilskudd til den industrielle stilen.

Se de flotte lampene fra Design By Us her!Den metalliske versjonen av rosa: rosegull fra Light-Point


I 2020 lanserte Light-Point en rekke lamper i en nydelig metallisk farge: rosegull, også kjent som rosagull. Bruk den til å tilføre hjemmet ditt en nyanse av rosa på en sofistikert og glamorøs måte. Takket være den børstede overflaten har rosagull et dempet utseende som lett lar seg integrere i innredningen.

I moderne interiørdesign gir en Rosa Gold-lampe mye liv til et ellers stramt og minimalistisk uttrykk, og den er spesielt effektiv sammen med kaldere og mer nøytrale farger. Kort sagt kan den brukes i alle miljøer der du ønsker å tilføre et snev av varme og luksus.

Se Light-Points roségullkolleksjon her!
Hjemmetilbehør i fersken- og rosafarger


Hvis du ikke kan få nok av den feminine nyansen, har vi i tillegg til lamper et bredt utvalg av hjemmetilbehør i de vakre fargene. Du finner den myke rosa puten Dot Cushion fra HAY, det fine Colour Block Blanket i rosa og beige fra Vitra og Plant Box fra Ferm Living i lyse nyanser.