Innredning med rose og peach

GI HJEMMET ET FRISK PUST MED ROSA ELLER PEACH LAMPER

Utover et tak over hodet, er hjemmet et sted man slapper av, er seg selv og samler energi. Derfor skal hjemmet også ha en innredning som får den enkelte til å føle seg komfortabel. Det er individuelt hva som får oss til å føle oss hjemme, men med behagelige farger og personlighet i innredningen kommer man langt. Ønsker du å tilføre omgivelsene litt farge, velg en farge som gjør deg glad. Hvis du også liker den ferskenfargede nyansen – som rosa, pink, rose eller peach, har vi en rekke lamper som passer perfekt til deg. I tillegg til å tilføre et varmt uttrykk, gir den sarte rosa nyansen en elegant kontrast til de grå veggene, det moderne betongutseendet og det naturlige uttrykket.Et frisk pust til innredningen; med en Globe Pendel i Warm Peach

Hvis du liker ikonisk design, eleganse og friske farger, skal du kanskje overveie den klassiske Globe Pendel i Warm Peach. Den vakre lampen er designet av den kunstferdige Verner Panton, som på en skulpturell måte har stilt ut 5 små reflekterende skjermer i en kulerund akrylskjerm. Tankene ledes mot en svevende såpeboble og passer perfekt inn i Verner Pantons lekne univers. Verner Panton designet VP Globe i 1969, med en misjon om å skape en iøynefallende lampe, med et varmt lys. Den suksessfulle lampen er i dag en av de lettest gjenkjennelige designlampene og til og med en lampe som har oppnådd en høy klassisk status.

Siden lampen først ble introdusert, har den blitt lansert i flere forskjellige farger som er tilpasset innredningens skiftende trender. Den ferskenfargede Globe Pendel fra 2021 passer perfekt inn i tidens trender, der den gir et friskt pust til innredningen. Den sarte fargen er en lett og elegant måte å tilføre hjemmet en frisk farge uten at den blir dominerende.

Se Globe Pendelen i Warm Peach herMaskulint design i feminine farger fra Made By Hand


En enkel og fleksibel måte å tilføre et rom et snev av frisk farge, er en lampe. Imidlertid kan det være en vanskelig balanse mellom barnslig og chick når det gjelder innredning meg den rosa fargen. En god måte å skape balanse i innredningen på er å supplere med et enkelt og maskulint uttrykk.

Vi har mange lamper i flere forskjellige rosa nyanser – heriblant lamper fra Made By Hand. Med materialer av høy kvalitet og fokus på de minste detaljene er du garantert et design som er både modent og stilfullt! Kombinert med grovt vevet stoff og et kantet formspråk, har Made By Hand skapt lamper med en perfekt balanse mellom det maskuline og det feminine utseendet.

Se de stilfulle lampene Knit Wit og Petite Machine herEleganse og stil fra Design By Us


Hvis du derimot ønsker å skape et gjennomført feminint uttrykk, skal du gå for de myke formene. I Design By Us’ sortiment av dekorative lamper finner du blant annet lamper med runde former og feminine nyanser. Spesielt New Wave- og Ball-serien har et elegant utseende, takket være den vakre skjermen i støvet rosa glass. Lampen har detaljer i messing som ikke bare er supermoderne, men også gir lampen et stilfullt utseende.

Lampene gir også en utmerket kontrast til de moderne rå veggene og betongutseendet som er populær i innredningen – Akkurat som den er en vakker tilføyelse til den industrielle stilen.

Se de vakre lampene her
Den metalliske versjonen av Rose: Rose Gold fra LIGHT-POINT


I 2020 lanserte LIGHT-POINT et bredt spekter av lampene sine i en metallisk farge; Rose Gold, også kjent som rosegull. Bruk den til å tilføre hjemmet en nyanse av rosa, på en sofistikert og glamorøs måte. Takket være den børstede overflaten har rose gold et avdempet uttrykk som enkelt integreres i innredningen.

Den moderne innredningen gir en Rose Gold-lampe rikelig med liv, til et ellers stramt minimalistisk utseende; Det kommer spesielt til sin rett sammen med de mer kalde og nøytrale fargene. Kort sagt; den kan brukes i alle miljøer der du ønsker å legge til litt varme og luksus.

Se LIGHT-POINTs kolleksjon i Rose Gold her
<!---boligtilbehør i rosa--->

Interiør i Rosa farger


Hvis du ikke kan få nok av den feminine nyansen, så har vi – i tillegg til lamper – et bredt utvalg av interiør i de vakre fargene. Du finner blant annet en rosa pute fra HAY: Dot Cushion, et lekkert Rosa Pledd Colour Block Blanket i en rosa farge fra Vitra og Plant Box, en planteboks fra Ferm Living i en vakker ferskenfarge.