Fritz Hansen Skjermer & Tilbehør

Hos Lampemesteren forhandler vi et hav av Fritz Hansen-lamper – og siden vi vet hvor glade folk som eier en Fritz Hansen-lampe er for Fritz Hansen-lampen sin, sørger vi alltid for å ha et stort utvalg av reservedeler. Nedenfor kan du finne alt fra forskjellige skjermer til takkopper, ledninger og et helt pendel kit, slik at du kan få din Caravaggio Pendel opp og henge igjen!

Fritz Hansen Reservedeler

Hvis din kjære Fritz Hansen-lampe har vært utsatt for et uhell, ikke fortvil eller vær redd. Her hos Lampemesteren forhandler vi ulike reservedeler til nettopp Fritz Hansen-lampene, da vi vet at dette er lamper det er verdt å passe på.  

Mangler du en ny ledning til din Caravaggio, en bryter til din Kaiser Idell 6631T eller kanskje et nytt glass til din Bulb Fiction P1, kan du finne det her! Vi fører et bredt utvalg – og finner du ikke akkurat det du trenger, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte vår kundeservice!  
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.