Black Friday 2021 hos Lampemesteren.no

Har du meldt deg inn i vår kundeklubb? Du får alle fordelene til Black Friday!

Vi begynner å nærme oss Black Friday. Hvis du vil være oppdatert på alle våre lekre tilbud, så skal du følge med her eller melde deg inn i vår kundeklubb. Der vil du alltid være blant de første som får alle tilbudene!
Black Friday er den 26. november 2021 og det kommer mange gode tilbud!

HUSK vi sender alltid gratis lyskilde med og du får gratis frakt. Vi har et ekstra stort varelager og 100 dagers returrett!  

Når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, er du samtidig med i konkurransen om en Edison The Petit Bordlampe fra Fatboy®. I tillegg når du har registrert deg for vårt nyhetsbrev vil du allerede kunne handle alle våre fine Black Friday-tilbud fra torsdag 25/11 kl. 18! Vi sender deg en rabattkode slik at du kan handle.


På Black Friday vil du minimum spare 10 % på designerlamper hos Lampemesteren. Vi vil ha rabatter helt opp til 25 %, så det er bare å slå til hvis du skal ha et godt tilbud med på veien!

Som medlem i vår kundeklubb får du også…

 • Tilbud man kun får her
 • Fine kampanjer
 • Interessante blogginnlegg
 • Info om alle de lekre designnyhetene før alle andre
 • Får vite hva som er trend akkurat nå
 • Kjennskap til de kjente gamle designerne
 • Fete konkurranser og mye, mye mer... <3

  Du vil til enhver tid kunne melde deg av nyhetsbrevet igjen • Black Friday tilbud

  Tradisjonen tro finner du naturligvis et stort utvalg tilbud på Black Friday. Leter du etter en spesiell designerlampe, utendørsbelysning til hagen eller en barnelampe? Du finner alt hos Lampemesteren – også på denne store tilbudsdagen.
  Men hvordan oppstod denne dagen, og når kom den egentlig til Norge? Du finner svarene på disse og mange flere spørsmål nedenfor.  

  Hva er Black Friday?

  Det er en dag – og alltid samme dag hvert år – hvor butikker og nettbutikker holder en spesiell salgsdag. En dag med veldig markante tilbud, og derfor har dagen blitt enormt populær.  

  Tradisjonen startet i USA og oppstod som en handledag som skulle innvie julehandelen og oppmuntre til shopping etter en vellykket Thanksgiving. Alle de gode tilbudene skulle fange forbrukerne og det gjorde de spesielt også. Dagen er kjempestor i USA! Noen ansatte tar seg fri på dagen, mens andre bruker de tidlige morgentimene før jobb for å stå i kø foran butikker. Ingen vil gå glipp av de ville tilbudene – og det vil sannsynligvis ikke du heller. Ved å registrere deg til Lampemesterens nyhetsbrev, er du garantert informasjon om alle de gode tilbudene du kan glede deg til før selve dagen.

  Black Friday-lamper 2021

  På den store shoppingdagen finner du selvfølgelig også designerlamper på tilbud. Hos Lampemesteren har vi holdt av Black Friday i flere år. I år vil vi fortsette den årlige tilbudsfesten, og gir deg fantastiske Black Friday lamper til en skarp pris! Å finne den helt perfekte lampen – både til inne og ute – er vanskelig. Til gjengjeld er den rette lampen et statement pieces som du kan ha for alltid. Men hvorfor ikke spare noen penger på den? Det aller beste er definitivt et flott design som du kan elske for alltid, og som du samtidig har betalt mindre for.

  Black Friday i Norge – mange lamper, pendler, bordlamper og utendørslamper

  I 2015 slo dagen alle rekorder i Norge. Målt på antall korttransaksjoner ble dagen den største handledagen noensinne. Det sier noe om dagens format og de tilbudene som du kun finner på denne spesielle dagen. Selv om dagen er opprinnelig fra USA – hvor den for øvrig har oppnådd stor suksess – har vi også tatt den veldig godt imot her hjemme.  

  Suksessen til handledagen her hjemme henger sammen med det store utvalget og alle de gode tilbudene. For du kan finne alt fra fryser, hundetøy og selvfølgelig belysning på salg. Faktisk kan du finne et vell av både pendler, bordlamper, gulvlamper og vegglamper, samt utendørsbelysning hos Lampemesteren.

  Kjøp Black Friday-lamper på Lampemesteren, og delta på årets største shoppingfest.