Bedlamper - Lampene til din hage og innkjørsel

Endelig har våren kommet, og vi skal ut og nyte hagen vår igjen etter en lang vinter innendørs, og kanskje skal det skje noe nytt? Når man innreder hagen og innkjørselen, er valget av fliser og planter selvfølgelig meget viktig, men her hos Lampemesteren mener vi selvfølgelig, at valget av lamper kanskje er det aller viktigste valget du skal ta, når du innreder ditt uterom! I denne artikkelen har vi samlet en masse inspirasjon til bedlampene.

Først og fremst må vi ha styr på begrepene! I vår nettbutikk vil du komme over flere ord, som rent faktisk betyr det samme: Pullert, stativlampe og bed-lampe er det samme, nemlig en lampe som plasseres i jorden. Om det så er hage, innkjørsel eller bed den skal stå i, er opp til deg.

Hvis du bare har lyst til å se våre utendørslamper, kan du finne dem akkurat her.

Ellers les med, og bli inspirert til nettopp ditt uterom.


Toldbod 155 Pullert fra Louis Poulsen A/S

Toldbod 155 Pullert fra Louis Poulsen A/S

Toldbodlampen i pullertutgaven er en vakker og meget klassisk utendørslampe i det kjente Toldbod-designet. Den første Toldbod – 290 – ble designet av Louis Poulsen A/S i 1983, og i 2006 fulgte 155-modellen og i 2009 120-modellen. Designet er basert på Poul Henningsens ellipse reflektor.

Toldbod bedlampen vil se helt fantastisk ut i en innkjørsel med flere på hver side, men kan også like gjerne stå alene i et bed i hagen. I Toldbod utendørsserien finnes også vegglamper, så lampene i bedet kan matche dem ved siden av inngangsdøren f.eks.

Toldbod 155 pullert kommer i svart og alu og vil se helt fantastisk ut i enhver hage eller innkjørsel.

Se dem akkurat her.Samson Pullert fra David Super-Light A/S

Samson Pullert fra David Super-Light A/S

Danske David Super-Light A/S designer klassiske og vakre utendørslamper. Designet og produsert i Danmark, og er lamper som kan tåle alt slags vær! Det er mange forskjellige modeller å velge i mellom, avhengig av hvilken stil du liker? En klassisk Samson Mini Pullert vil passe perfekt inn i de fleste innkjørsler og bed, men kanskje en Mike, Thomas eller Felix lampe er mer din stil?

Du kan i hvertfall se alle bedlampene og de andre utendørslampene fra David Super-Light akkurat her!


Cube Stand fra LIGHT-POINT

Cube Stand fra LIGHT-POINT

Cube er en meget populær lampe, som kommer i mange utgaver, og selvfølgelig også en til utendørs bruk! Pullerten fra danske LIGHT-POINT med det kjente Cube designet er en utrolig vakker og lekker lampe, som gir en stilig look og et godt lys. Pullerten kommer i svart, hvit og sølv og det finnes også en veggmodel, så med Cube kan du også kan få en ensartet look i hagen eller innkjørselen din.

Cube vil passe vakkert inn i et minimalistisk nybyggerhus, hvor den slanke og elegante lampen virkelig vil komme til sin rette, men Cube vil selvfølgelig også passe inn hos en mengde andre stilarter.

Finn alle Cube Bedlampene her.

Rørhat fra LIGHT-POINT

Rørhat fra LIGHT-POINT

En annen skjønn utendørslampe er Rørhat.! Rørhat er også fra LIGHT-POINT, og her er det samme lampe både til vegg og jord/bed/fliser, her trenger du kun å kjøpe med et stativ, som Rørhat kan monteres på. Her kan du virkelig få en klassisk og ensartet look, som vil pryde både hagen og innkjørselen.

Rørhat har et godt og behagelig nedoverrettet lys, og kommer i et stort antall forskjellige variasjoner, avhengig av hva stilen er. Rørhat vil grunnet dens runde former, passe super bra til et eldre byhus eller kanskje en gårdsplass på en landeiendom. Uansett så mener vi, at hvor som helst den plasseres, vil det se super bra ut og gi et vakkert uterom.


Eggy Pop fra Cph Lighting

Eggy Pop fra Cph Lighting

Skal det være totalt annerledes og sprøtt? Så bør du investere i en Eggy Pop utendørslampe! Med den nesten futuristiske looken, har Eggy Pop blitt en meget populær lampe, som nå ligger i mange hager og bed. Eggy Pop gir et riktigt godt lys, og kan plasseres alene eller sammen i små grupper. En morsom og hyggelig løsning, som helt sikkert vil bli et samtaleemne over hekken.
Vi håper du ble inspirert til både bed og innkjørsel i denne artikkelen, og at du føler deg bedre rustet til kanskje å oppgradere din utebelysning her på vårparten. Når lampene er installert, er det jo bare igjen å sette seg godt til rette i stolen og nyte et lite glass, mens du beundrer dine nye skjønne lamper.

Se alternative bedlamper her

God fornøyelse.