AJ-serien i nye farger

AJ SERIEN I NYE FARVER
Vi elsker AJ-lampene, og hvis du også gjør det, er vi sikre på at du vil bli superbegeistret for denne lekre designnyheten! I tillegg til svart, hvit og lys petroleum består den nye kolleksjonen av syv farger: mørkegrønn, okergul, rustrød og to grå mellomtoner. Fargene er tett knyttet til Arne Jacobsens eget univers og er nøye utvalgt ut fra hvordan fargene best fremhever essensen av AJ-lampen.  
<hr><font size="+2">Kanskje det er på tide å være modig? </font>


Kanskje det er på tide å være modig?

AJ-serien er virkelig en designklassiker, og at de nå lanseres i en rekke flotte farger er virkelig en nyhet som vil noe!  Det er vanskelig å velge en favoritt, men hvis du liker godt den nordiske stilen, er det kanskje Bord, Gulv og Vegg i svart som er din favoritt? Men det er kanskje på tide å være litt modig og velge en annen farge? Nå har du i hvert fall muligheten med de vakre AJ-fargene.  
<hr><font size="+2">Sett farge på tilværelsen med de nye AJ-lanseringene  </font>


Sett farge på tilværelsen med de nye AJ-lanseringene  

Hvis du skulle begi deg ut i en farge eller to, er det kanskje Nattblå eller Aubergine du bør velge, da de to fargene er dype og rolige og fungerer veldig bra med gråtonene i enhver innredning. Dypblått og petroleum har vært veldig populært og er det fortsatt i mange hjem, da det er en dempet farge som skaper ro og balanse. Det er en god måte å tilføre farge og varme hvis du er litt redd for farger.  Hvis du vil at noe skal skje i hjemmet ditt, er det svært lite man skal gjøre for å endre uttrykket i innredningen. Det er populært å ha en enkelt farget vegg på soverommet, kjøkkenet eller i stuen, og her har vi igjen sett de grå nyansene slå gjennom. Trenger du derfor noe annerledes og nytt, så velg for eksempel den mørkeblå fargen eller auberginen, samt en AJ-lampe i samme tone og vips har innredningen din fått et helt nytt liv!

AJ-lamper i utsøkt Aubergine
Aubergine blir en farge vi kommer til å se mer av her, så skal du være en trendsetter bør du absolutt velge den!  

Prøv deg frem og vær modig – du kan alltid male over det igjen og finne en ny plass til din AJ-lampe – for de passer inn overalt uansett hvilken farge du har valgt. En designklassiker er og blir en designklassiker!  
<hr><font size="+2">Omfavn fargene med de nye nyansene! </font>


Omfavn fargene med de nye nyansene!

I forbindelse med lanseringen av AJ-lampene i fargene Aubergine, Nattblå samt Lys og Mørk Grå, kom også de mer iøynefallende fargene Okergul, Rustrød, Lys Petroleum og Mørkegrønn på markedet. De nye fargene er tett knyttet til Arne Jacobsens eget univers, og valgt ut fra hvordan disse fargene best fremhever essensen av AJ-lampen.  

Sett derfor farge på hverdagen, utfordre sansene og skap liv og dynamikk i innredningen din med de mer iøynefallende fargene Okergul og Rustrød, som vil være et ekstraordinært tilskudd til det mer nøytrale og minimalistiske hjemmet som bare trenger litt ekstra piff!

Nydelige petroleumsfarger passer alltid utrolig godt sammen med grønne nyanser og omvendt, derfor spille både de mørkegrønne og lys petroleumsfargede AJ-lampene perfekt sammen som vakre fokuspunkter i et hvitt eller nøytralt interiør, hvor de fungerer som en estetisk kontrast.
<hr><font size="+2">Spar speilet med Polished Steel AJ-lamper </font>


Spar speilet med Polished Steel AJ-lamper

Få en original AJ-lampe i stål med en polert finish som i Arne Jacobsens ånd reflekterer omgivelsene og fremhever det enkle og karakteristiske formspråket som kjennetegner AJ-designet, i tillegg til å gi utmerket lys. Det unike Polished Steel gir også lampene et moderne og eksklusivt utseende, som vil passe til enhver innredning og er vanskelig å ta øynene fra.    

Finn alle de fantastiske Polished Steel AJ-lampene her

Dette er bare våre favoritter, men heldigvis er det mange alternativer, noe som er bra, da vi selvfølgelig ikke alle har samme stil og smak.  
SE HELE UTVALGET AV ARNE JACOBSENS AJ-LAMPER HER