NINE Lamper

NINE forener en blanding av både nye og etablerte designtalenter i arbeidet med å skape design som utstråler estetisk selvtillit og kreativitet, skreddersydd for moderne boliger. NINEs overordnede mål er ikke bare å imøtekomme de presserende kravene i dagens designlandskap, men også å etablere en dynamisk plattform for å fremme talent og kultivere fruktbare samarbeid.

Resultatet av denne kollektive innsatsen er en vakker samling designobjekter som inkluderer møbler, belysningsarmaturer og tilbehør til hjemmet, alle med en særegen kvalitet av rettlinjethet kombinert med en dyp følelse av effektivitet og funksjonalitet. Se også tilbehør til hjemmet fra NINE her!

Oppdag eleganse og funksjonalitet med NINE-lamper

NINE, som er kjent for sin lidenskap for moderne og raffinert design, har skapt en unik lampekolleksjon som løfter ethvert rom til et nytt nivå av stil og funksjonalitet. Med fokus på enkelhet og innovasjon kombinerer NINEs lamper estetikk med praktiske løsninger som passer perfekt til dagens krav.

Resultatet er en kolleksjon som er skapt av et talentfullt team av designere og håndverkere fra hele verden, og som kombinerer tradisjonelt europeisk håndverk med en moderne estetikk. Hver lampe utstråler selvtillit og raffinement og er et mesterverk av kreativitet og innovasjon.

En belysningsløsning for alle rom

.

Enten du er på jakt etter en elegant pendel til spisebordet eller en skulpturell bordlampe til nattbordet eller skrivebordet, finner du det i NINEs sortiment. De tilbyr et bredt utvalg av lamper i ulike stiler, former og størrelser, slik at du kan finne den perfekte belysningsløsningen til ethvert rom i hjemmet.

Oppgrader belysningen din med NINEs lamper og tilfør hjemmet ditt et snev av europeisk eleganse og funksjonalitet. Uansett stil og behov finner du den perfekte belysningsløsningen i NINE-kolleksjonen.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.