Mazo Bordlamper

Det danske designmerket Mazo presenterte sin første kolleksjon innen belysning våren 2019 – samme tid som merket ble lansert. De har fokus på å skape tidløst design – ikke kun innen belysning, men også innen møbler. Kolleksjonene deres tar utgangspunkt i ikoniske internasjonale designklassikere, samt de skjulte perlene som opprinnelig kun ble produsert i et lite antall. Med inspirasjon fra nordiske materialer og de japanske tradisjonene innen keramikk, er lampekolleksjonen deres utført i elegant og enkelt benporselen kombinert med robust formspent eik.  

Det samme gjør seg gjeldende når vi ser på deres 16PLUS bordlampe fra kolleksjonen av samme navn. Det kurvede treet passer perfekt til den fine skjermen i porselen, som både lar lyset skinne gjennom og skåner øynene fra å bli blendet. Lampen 16PLUS ble opprinnelig designet i 1979 i forbindelse med en utstilling på Designmuseum Danmark. På tross av 40 år på baken, passer lampens design perfekt inn i den moderne innredningen, der det stemningsfulle lyset og naturens materialer får mye oppmerksomhet.
16PLUS Bordlampe Hvit - Mazo
NOK 3 244,00
Varen er på lager
Viser 1 av 1 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.