Piffany Bordlamper

Piffany Copenhagen er spesielt kjent for sitt design av den finurlige bordlampen; Mr. Wattson - en morsom og festlig herre. I tillegg til å spre glede og smil rundt seg, gir den et praktisk lys som kan justeres 120 grader. Den fleksible kroppen kan sitte på flere forskjellige måter, eksempelvis i vinduskarmen eller på bordet. Lampens design har hentet inspirasjon fra de klassiske veteranbilene, hvorfra hodet i flere forskjellige farger har hentet inspirasjon.  

Enda en lekker bordlampe er Hipp LED Bordlampen, som i sitt uttrykk minner om Mr. Wattson. Det fine retro utseendet er bygget opp av et lampehode i en fin farge, mens kroppen er laget i tre. Lyset kan justeres dit hvor man har behov for et direkte praktisk lys, noe som gjør den helt ideell som bordlampe på et skrivebord.  

Bordlampene er et godt eksempel på Piffany Copenhagens flair for balanse mellom praktisk og spennende design. Hvert enkelt produkt har personlighet og et helt unikt uttrykk. Det danske firmaet har stort fokus på bæredyktig produksjon, lav miljøpåvirkning, samt høy kvalitet på hver enkelt lampe.
Mr. Wattson Bordlampe Ash/Intense Grey - Piffany Copenhagen
Veil. pris NOK 1 915,00
Forventet på lager om: 3-5 dager
Viser 24 av 24 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.