Julegaveinspirasjon til henne

Hva ønsker du deg til jul? Eller trenger du inspirasjon for hva du skal gi din venninne, din kone eller kjæreste? Vi nærmer oss julaften, noe som betyr julegavehandel. Hvis du mangler inspirasjon, så har du kommet til rett sted.

Du får mange flotte bud på julegave i flere forskjellige prisklasser.

Fra 639 - 2.495 nok

1. Carrie i Hvit fra Menu

1. Carrie i Hvit fra Menu

Carrie lampen er en veldig fin lampe, som er bærbar. Lampen er ladbar, noe som gjør det mulig å ta den med hvor som helst. Inspirasjon bak designet ligger i det danske ordet "hygge". Det finnes en rekke alternativer med Carrie-lampen fra Meny, lampen kan brukes på nattbordet, pulten eller som erstatning for lysene på spisebordet.

Carrie lampen i hvit - 1.249,95 nok
2. Bollard Lamp Ask fra Menu

2. Bollard Lamp Ask fra Menu

Bollard lampen er en funksjonell lampe som kan brukes som pendel, bordlampe og gulvlampen, noe du selv bestemmer. Lampen er laget av silikon og er tilgjengelig i flere forskjellige farger, se dem alle her.

Bollard Lampen priser fra 639

3. Bristol i Beton fra Frandsen

3. Bristol i Beton fra Frandsen

Bristol Bordlampen er en moderne og vakker lampe som gir et fint lys. Lampen er tilgjengelig i betong, marmor, kobber og messing.4.	Follow Me fra Marset

4.Follow Me fra Marset

Follow Me fra Marset Lampen er tilgjengelig i 2 størrelser, det er en fin og dekorativ lampe som du kan ta med deg overalt. Lampen er oppladbar og et fullt batteri kan vare opptil 20 timer. Den har en matt hvit farge, og en stilig og lett design. Follow Me er veldig fleksibel og dekorerer både innendørs og utendørs områder. Se begge størrelsene her.

Follow Me priser fra 1.899 nok
5.	Milk fra &tradition

5.Milk fra &tradition

Milk er en søt liten melkeskammel, som har blitt en fin bordlampe. Bordlampen er veldig populær og ses i flere skandinaviske hjem. Milk lampen kan dimmes og plasseres rett der der det er behov for ekstra lys. Den er tilgjengelig i naturlig tre, mørk farget tre og svart - se dem alle her.

Milk - priser fra 1.245 nok


6.	NH1217 fra Artemide

6.NH1217 fra Artemide

NH1217 er en liten lampe som gir et stemningsfult og mykt lys. Det er en morsom liten lampe som har mange funksjoner og er veldig fleksibel, da den kan henges og plasseres hvor du vil ha den. Se den her.

NH1217 Lampe fra Artemide - 1.875 nok


7.	Flowerpot VP3 i Matt Svart fra &tradition

7.Flowerpot VP3 i Matt Svart fra &tradition

Flowepot VP3 Bordlampen er generelt en veldig populær lampe, men da den matte svart utgaven kom på banen, så vi en enda større etterspørsel. Bordlampen er inspirert av 60-70s Flower Power-tid og er en veldig stilig lampe. Flowerpot VP3 er tilgjengelig i mange forskjellige og vakre farger - se dem alle her.

Flowerpot VP3 - 2.495 nok

8.	The Standard fra Menu

8.The Standard fra Menu

The Standard lampen er en veldig vakker lampe, som kan plasseres på mange steder i hjemmet. Lampen er produsert i glass og gir et varmt, mykt lys til omgivelsene. Det er en veldig fin lampe som passer perfekt inn i det skandinaviske hjemmet. Se hele The Standard serien her, som består av bordlamper og pendler.

The Standard priser fra 1.599 nok

9.	Caravaggio Read fra Lightyears

9.Caravaggio Read fra Lightyears

Caravaggio Read Bordlampen er søsteren til den berømte Caravaggio-serien fra merkevaren Lightyears. Den klassiske skjermen kan vippes, slik at lyset styres i ønsket retning. Den lille kompakte foten gjør det mulig å plassere bordlampen mange steder i hjemmet. Se hele Caravaggio Read-serien her.

Caravaggio Read priser fra 1.913 nok


10.	Panthella Mini fra Louis Poulsen

10.Panthella Mini fra Louis Poulsen

Panthella Mini er en ekte designklassiker fra Louis Poulsen. Den kan brukes hvor som helst i hjemmet og er tilgjengelig i 11 flotte farger. Designeren bak er Verner Panton, som er kjent for mange av hans flotte design.

11.	Baby Dome i Alu fra Mater

11.Baby Dome i Alu fra Mater

Baby Dome fra Mater er en prisvinnende lampe designet av Todd Bracher. Det er en tidløs og ikonisk lampe som gir et mykt og varmt lys. Se alle Baby Dome farger .

Baby Dome - 2.495 nokFra 3.905 - 5.500 nok

1. Yuh fra Louis Poulsen

1. Yuh fra Louis Poulsen

Yuh Bordlampen fra Louis Poulsen, den er en fin, enkel og fleksibel lampe. Lyset på lampen er retningsbestemt, nedadrettet og blendefi, i tillegg kan lampen dimmes.2. IC T1 Low Messing from Flos

2. IC T1 Low Messing from Flos

IC T1 Low Messing fra merkevaren Flos er en enkel lampe som har en elegant design. Lampen finnes i både messing og i krom. I tillegg er IC-serien, som gulvlampe, bordlampe, vegglamper og pendler - se dem alle her.

IC-serien fra Flos priser fra 3.905 nok


3. Mutatio bordlampe fra Le Klint

3. Mutatio bordlampe fra Le Klint

Mutatio Bordlampen er en minimalistisk lampe, som er inspirert av geometriske former. Lampen har en fin matt lakk på utsiden som fremhever den vakre og elegante designen.4. Kaiser Idell 6556 i Matt Svart fra Fritz Hansen

4. Kaiser Idell 6556 i Matt Svart fra Fritz Hansen

Kaiser Idell Bordlampen er en unik, elegant og vakker lampe, kjent for sin vakre skjerm. I tillegg kan du alltid stole på toppkvalitet og håndverk med Fritz Hansen-lamper. Denne Kaiser Idell-modellen kan, som noe spesielt tiltes 15 grader bakover og 18 grader framover.

Kaiser Idell Bordlampe Svart Mat 6556-T - 4.200 nok


5. 317 Bordlampe Svart fra Lampe Gras

5. 317 Bordlampe Svart fra Lampe Gras

317 Bordlampen i svart fra merkevaren Lampe Gras er unik med sine vakre former og design. 317 Bordlampen har et industrielt design som omfatter kvalitet og godt håndverk. Lampens skjerm er tilgjengelig i flere farger, se dem alle her.

317 Bordlamper Priser fra 4.975 nok


6. Mantis BS3 fra Schottlander

6. Mantis BS3 fra Schottlander

Mantis BS3 Gulvlampen fra Schottlander er en elegant industriell lampe, som har e flott design. Det er en lampe som er perfekt mange steder i hjemmet, men spesielt hvis du har en  heve/senke seng da lampen er så fleksibel og funksjonell.

Mantis BS3 - 4.895 nok


7. PH 2/1 bordlampe fra Louis Poulsen

7. PH 2/1 bordlampe fra Louis Poulsen

PH 2/1 Louis Poulsen bordlampe er en ekte klassiker og et designikon over hele verden. Bordlampen gir et lys nedover, og er designet ut fra prinsippet om et reflekterende flerskjermsystem. Dette skaper harmonisk lampe og et blendefritt lys.8. Bestlite BL1 bordlampe fra Gubi

8. Bestlite BL1 bordlampe fra Gubi

Bestlite BL1 Bordlampen fra Gubi er en minimalistisk og perfekt lampe som passer inn i ethvert hjemmekontor, kreativt hjørne, ved nattbordet eller i stuen. Det er mange muligheter med dette designikonet fra Gubi. Det er en lampe som er kjent over hele verden, og det er ofte paralleller mellom Winston Churchill og denne lampen.

Bestlite BL1 bordlampe priser fra 5.455 nok
Vi håper at dette har gjort julehandelen litt enklere, ellers hjelper vi deg gjerne med råd og veiledning.

God jul fra Lampmesteren