Julegaveinspirasjon til ham

Trenger du inspirasjon for å finne ut hva du skal gi mannen som har alt? Eller savner du et par juleønsker på listen. Vi har samlet mange lamper, som forhåpentligvis inspirerer deg i den travle tiden.

Her finner du en liste over mange forskjellige lamper, som også er delt inn i forskjellige prisklasser.Fra 1.499 - 3.500 nok

1. Night Owl from Lightyears

1. Night Owl from Lightyears

Night Owl Bordlampen har Lightyears tilgjengelig i 4 forskjellige fargekombinasjoner. Bordlampen har en organisk og asymmetrisk form, noe som gjør den til en dekorativ lampe som passer godt inn i det maskuline hjemmet.

Den er tilgjengelig i fargene Midnight Blue og Smokey White. I tillegg er det en fleksibel lampe, da skjermen kan flyttes rundt i 4 forskjellige stillinger.

Night Owl Bordlampen fås fra 1.575 nok
2. Reade Bordlampe fra Menu

2. Reade Bordlampe fra Menu

Reade Bordlampen har et rått og veldig enkelt uttrykk som kan brukes mange steder i hjemmet. Lampen gir et veldig godt lys og et rått uttrykk som passer godt inn i det maskuline hjemmet.

Reade Bordlampen fra Menu er tilgjengelig i 3 farger, svart, børstet stål og hvit, se dem alle her.

Reade Bordlampe er tilgjengelig fra 1.499 nok

3. Amp Bordlampe i Røyk fra Normann

3. Amp Bordlampe i Røyk fra Normann

Her igjen har vi en lampe som har et rått design og uttrykk. Amp Bordlampen Røyk/Svart er en fin lampe som gir et godt lys. Det er en allsidig bordlampe som kan plasseres på de fleste steder i hjemmet, der det er behov for stemningsfylt lys.

Amp Bordlampe Røyk/Svart - 1.749 nok4. Pett Bordlampe fra Diesel

4. Pett Bordlampe fra Diesel

Pett Bordlampen fra Diesel, som samarbeider med Foscarini. Det er en lampe som kan brukes mange steder hjemme, for eksempel. ved sengen, pulten eller i vinduskarmen. Bordlampen har et originalt utseende av moderne popkultur. Pett lampen er tilgjengelig i 4 farger, se dem alle her.

Pett Bordlampe - 1.932 nok5. Cosy In Grey fra Muuto

5. Cosy In Grey fra Muuto

Cosy In Grey Bordlampe fra Muuto er en dekorativ lampe som gir et koselig lys til rommet. Det er en lampe som er perfekt å ha mange steder i hjemmet, lampen kan plasseres på hyllen, i vinduskarmen eller på nattbordet. Det er en veldig fin lampe, som igjen har et rått uttrykk.

Cosy In Grey Bordlampe - 2.095 nok
6. On the Edge fra Menu

6. On the Edge fra Menu

Denne multifunksjonelle lampen er fra Menu, den kan brukes som taklampe, bordlampe og gulvlampe. On the Egde Lampen har en enkel design som gjør at lyset kan justeres raskt i forhold til hvor lyset er ønsket.

On the Edge - 2.399 nok7. Birdy Bordlampe i Svart/Messing fra Northern Lighting

7. Birdy Bordlampe i Svart/Messing fra Northern Lighting

Birdy Bordlampen er en del av en elegant serie, som finnes både i gulvlampe og vegglampe. Bordlampen har en moderne design, som står knivskarp i fargene svart og messing. Birdy lampen er en ekte klassiker, som har blitt relansert i 2013 av Northern Lighting.

Birdy Bordlampe Svart/Messing - 2.490 nok
8.  Bowl fra New Works

8.  Bowl fra New Works

Bowl fra New Works, bordlampen gir et rolig og behagelig lys. Det er en moderne lampe som har et vakkert tonet glass som gir en røykfarget aura. Denne fine lampen kan stå mange steder hjemme og pynte opp - se den her.

Bowl fra New Works 3.199 nok9. Dome Bordlampe i Svart fra Mater

9. Dome Bordlampe i Svart fra Mater

Dome Bordlampen er en tidløs og ikonisk lampe som har en fin design. Lampen er tilgjengelig i to størrelser og forskjellige farger. Det er en minimalistisk lampe som har en fin design. Se alle fargene og størrelsene her.

Dome Bordlampen priser fra 2.495 nok10. Jeeves Bordlampe fra Innermost

10. Jeeves Bordlampe fra Innermost

Jeeves Bordlampen fra Innermost er en humoristisk og unik lampe, som finnes både i taklampe og vegglampe. Lampen gir et varmt lys og har en veldig fin Gentleman design som passer alle steder i hjemmet.

Jeeves Bordlampe - 3.479 nok
Fra 4.500 - 34.700 nok

1. Radon Bordlampe fra Lightyears

1. Radon Bordlampe fra Lightyears

Radon Lightyears bordlampe har en geometrisk og enkel design. Lampen har et direkte og kontrollert lys, hvor skjermen er justerbar. Det er mulig å styre lyset der du trenger det, ved å ta tak i skjermen og styre den dit du vil. Radon-serien finnes i svart og gul, og som en vegglampe, gulvlampe og bordlampe - se dem her.

Radon Bordlampe -  4.050 nok
2. Lumiere XXS Black / Chrome fra Foscarini

2. Lumiere XXS Black / Chrome fra Foscarini

Lumiere XXS Bordlampen har en høyde på 40 cm og en skjermdiameter på 26 cm. Det er en rå, lekker og unik lampe som gir et veldig godt lys. Skjermen er laget av munnblåst glass og stativet er i lakkert aluminium. Lumiere bordlampe passer godt inn i det skandinaviske hjemmet.

Lumiere XXS bordlampe - 4.4403. 317 Bordlampe i Svart fra Lampe Gras

3. 317 Bordlampe i Svart fra Lampe Gras

317 Bordlampen fra Lampe Gras er en ikonisk lampe. Den har en unik, enkel og robust design som er ergonomisk. Lampens industrielle uttrykk er helt spesielt og veldig populært over hele verden. Se hele Lampe Grass serien her.

317 Bordlampe i Svart - 4.975 nok
4. Carronade Bordlampe / Vegglampe i Svart fra Le Klint

4. Carronade Bordlampe / Vegglampe i Svart fra Le Klint

Carronade Lampen fungerer både som bordlampe og vegglampe. Det er en stilig lampe som har en tidløs design. Lampen er inspirert av støpejernskanonen, noe som har resultert i denne vakre designen. Lampens base er i massivt valnøttre og lampens hode kan vippes opp og ned. Carronade lampen kan brukes mange steder hjemme, for eksempel, på bordet, hyllen eller på veggen.
5. Knekt i Matt Svart fra Konsthantverk

5. Knekt i Matt Svart fra Konsthantverk

Knekt bordlampe i matt svart / rå messing er en unik og rustikk lampe som har sin kjærlighet hos dens materialer. Bordlampen har en fin og enkel design i fargen matt svart. Knekt har en høyde på 80 cm og en skjermdiameter på 40 cm. Se hele Knekt-serien fra KonstHantverk her.

Knekt Bordlampe i Matt Svart/Rå Messing - 4.875 nok6. Kaiser Idell i Matt Svart 6631 fra Fritz Hansen

6. Kaiser Idell i Matt Svart 6631 fra Fritz Hansen

Kaiser Idell Bordlampen i modell 6631 er en lampe som har håndverket i orden. Det er en lampe som har topp kvalitet og utstråler originalitet. Bordlampen har en flott, ren design og er kjent for sin karakteristiske skjerm. Se hele Kaiser Idell-serien her.

Kaiser Idell Bordlampe Svart Matt 6631 Luxus - 5.279 nok


7. RA 250 D fra Piet Hein

7. RA 250 D fra Piet Hein

RA 250 D Bordlampen fra Piet Hein er en ekte klassiker med et unikt utseende. RA-lampen er en vakker og harmonisk lampe, i tillegg gir lampen et blendefritt lys. Det er en lampe som kan brukes mange steder hjemme, og kan brukes både som hyggelys og leselys. Se alle RA 250 D's farger her.

RA 250 D Bordlampe priser fra 4.945 nok


8. AJ Bordlampe i Svart fra Louis Poulsen

8. AJ Bordlampe i Svart fra Louis Poulsen

AJ Bordlampen i svart fra Louis Poulsen er en ekte klassiker, som er veldig populær blant alle. Lampen er designet av selveste Arne Jacobsen og er et designikon den dag i dag. Det er en lampe som er kjent og elsket i over 50 år. Lyset er retningsbestemt og lampehodet kan vippes trinnløst.

9. Snoopy Bordlampe Limited Edition fra Flos

9. Snoopy Bordlampe Limited Edition fra Flos

Snoopy Bordlampe Lamp Limited Edition i Matt Svart fra Flos har en base av marmor. Lampen er enkel og har en fin unik design, som har en 4-trinns touch dimmer. Se den flotte Limited Edition-lampen fra Flos her.

Snoopy Bordlampe Limited Edition - 13.745 nok10. Gun Bordlampe fra Flos

10. Gun Bordlampe fra Flos

Gun Bordlampen fra Flos er en svært bemerkelsesverdig lampe designet av Philippe Starck. Lampen er finnes i både krom og gull og i flere forskjellige versjoner. Se de flotte Gun-lampene her, de er helt klart verdt å se på.

Gun lamper - priser fra  12.300 nok
Vi håper at dette har gjort julehandelen litt enklere, ellers hjelper vi deg gjerne med råd og veiledning.

God jul fra Lampmesteren!