Julegaveinspirasjon til barna

Nå er den koselige juletiden over oss igjen, det betyr at det er på tide å kjøpe julegaver. Vi har laget en liten inspirasjonsartikkel slik at du kan finne de beste gavene til barna i familien. Vi har valgt 10 virkelig flotte lamper, som er en hit hos barna, dette er for både gutter og jenter, så vel som i alle prisklasser.
1.	Miffy First Light

1.Miffy First Light

Miffy First Light er den minste utgaven av Miffy, den er 30 cm høy og støpt i silicon. Denne lille vennen kan bli barnets trofaste følgesvenn. Det er en lampe som man både kan leke med og ta med på tur, fordi den er oppladbar. Kaninen Miffy finnes i 3 størrelser, se dem her.

Miffy First Light - 699 nok


2.	Eos fra Vita

2.Eos fra Vita

Eos er en helt unik lampe, laget av gåsfjær. Lampen gir et mykt og deilig lys gjennom gåsfjærene. Eos lamper er tilgjengelig samt gulvlampe, bordlampe og anheng, i tillegg er den tilgjengelig i hvitt, grått og lysebrunt. Den faktiske Eos-skjermen er tilgjengelig i 5 størrelser, 35 cm, 45 cm, 65 cm, 75 cm og 1110 cm.

En god ide er å bruke en Philips Hue-pære - denne pæren gjør det mulig å bestemme lysets farge, det er 16 millioner farger å velge mellom, som både er morsomme for barn og voksne.

Se Eos mange muligheter her.

Eos priser fra 595 nok


3.	Nanuk

3.Nanuk

Denne søte lille hvite bjørnen heter Nanuk, dette er en drøm av en lampe for barnas rom, som både er egnet for gutter og jenter. Det er en lampe som du bare vil elske å ha stående. Nanuk blir raskt barnets beste venn, vi har flere historier fra våre kunder om hvilken hit denne søte lampen er.

Nanuk - 1.349 nok

4.	Zoolight Elephant

4.Zoolight Elephant

Zoolight Elephant er en del av serien med mange forskjellige søte opplyste dyr. Dette er en klassiker inenfor belysning av barnas rom. Zoolight Elephant er tilgjengelig i 2 forskjellige størrelser, en som er 27 cm høy og en som er 12 cm høy. I tillegg er den også tilgjengelig som vegglampe.

Zoolight Elephant priser fra 560 nok
5.	Flowerpot VP3 i Beige Red

5.Flowerpot VP3 i Beige Red

Flowerpot VP3 Bordlampen er en ekte klassiker, som kan sees rundt i mange skandinaviske hjem. Det er en enkel, elegant og vakker lampe som passer godt inn i barnas rom. Her kan du se den i fargen Beige Red, men den er tilgjengelig i 10 forskjellige farger, se dem alle her.

Flowerpot VP3 i Beige Red  - 2.495 nok


6.	Flowerpot VP3 i Grey Beige

6.Flowerpot VP3 i Grey Beige

Her har vi igjen valgt en Flowerpot VP3 Bordlampe, men i fargen Grey Beige, den passer både til jente og gutterommet. Og som sagt før finnes bordlampen i 10 forskellige farger, så det er massevis av valgmuligheter.

Flowerpot VP3 Grey Beige - 2.495 nok


7.	Light Strips fra Philips Hue

7.Light Strips fra Philips Hue

Light Strips fra Philips Hue er perfekte å leke med på barnerommet. De kan bøyes og formes akkurat som du vil ha det. Det er mange muligheter i forhold til å lage morsomme figurer eller former på barnerommet, i tillegg kan du velge mellom 1600 millioner farger.

Light Strips fra Philips Hue  - 749 nok


8.	Bicoca Pale Pink

8.Bicoca Pale Pink

Bicoca er en fargerik og bærbar bordlampe som du kan ta med deg overalt. Her kan du se lampen i Pale Pink, som passer godt inn i jenterommet, men den er tilgjengelig i flere farger. Det er en fin og søt lampe som kan bli barnets trofaste følgesvenn.

Bicoca Pale Pink Bordlampe  - 1.749 nok9.	Bicoca Light Blue

9.Bicoca Light Blue

Vi har igjen valgt en Bicoca Bordlampe, men bare i fargen Light Blue.

Bicoca Pale Pink Bordlampe  - 1.749 nok10.	Follow Me

10.Follow Me

Follow Me Bordlampen fra merkevaren Marset er en lekker lampe, tilgjengelig i 2 størrelser. Du kan ta lampen med deg der du vil. Det er en lys og stilig lampe som kan brukes til hyggebelysning eller nattbelysning i barnas rom. Lampen kan dempes og er veldig fleksibel.

Follow Me – priser fra 1.899 nokVi håper dette kan gjøre julehandelen litt enklere, ellers hjelper vi deg gjerne med råd og veiledning.

God jul fra Lampemesteren