Har du sett vårt store utvalg av Louis Poulsen hos Lampemesteren?

Den danske belysningsvirksomheten, Louis Poulsen, ble grunnlagt i 1874 og har siden da vært tro mot den skandinaviske designtradisjonen, der form følger funksjon.

Ved kjøp av et Louis Poulsen produkt, kan man som forbruker forvente lidenskapelig håndverk, som utstråler lys av høy kvalitet. Deres produkter er en fryd for øyet samtidig som at de skaper et vakkert lys i hjemmet, i restauranten eller i det offentlige rom.

Louis Poulsen har gjennom tiden samarbeidet med mange av de store og velkjente designerne, slik som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell og mange andre talentfulle designere. De har alle vært med på å skape og designe det, som Louis Poulsen er i dag.  

Du kan kjøpe Louis Poulsen her, og vi har hele deres store og elegante utvalg av unike og klassiske lamper i nettbutikken.
PH familien

PH familien

Designeren Poul Henningsen er kjent for PH-serien og treskjermsystemet, som er designet til å forme lyset helt optimalt. PH-serien er fortsatt blant en av bestselgerne til Louis Poulsen og det er en serie, som fortsetter å fornye seg. Blant annet har PH 5 akkurat hatt 60 års jubileum, noe som ble feiret med å skape en versjon av den populære lampen i den samme fargepaletten som den nye PH 5 mini.

Du kan se og kjøpe alle PH-lampene her.
AJ-lampen

AJ-lampen

AJ lampene er designet av Arne Jacobsen til SAS Royal Hotel i København i 1960, og dens design er basert på geometriske former, der lampen fokuserer lyset, dit hvor det er behov for det. AJ-lampens unike linjer, skjermens volum og det runde hullet i foten gir lampen et distinkt skulpturelt design, som er ytterst populært over hele verden. Louis Poulsen har gitt AJ-familien en stor og flott fargepalett, som er nøye utvalgt og tett knyttet til Arne Jacobsens eget univers.  

Toldbod

Toldbod 120 serien er designet med filosofien om at jo mer enkelt et design er, jo større er fleksibiliteten. Toldbod ble opprinnelig designet i 1982, og er siden da blitt re-designet, basert på pendlenes forgjengere. Nå har Toldbod 120 kommet med en bløtere side, og fås nå i et stort utvalg av sofistikerte nye farger, som gir Toldbod en enda mer allsidig profil, som matcher den moderne estetikken og følger tidens designtrender.
Yuh

Yuh

Yuh-serien består av en bordlampe, en gulvlampe og en vegglampe, som fås i fargene svart og hvit. Lampens viktigste kjennetegn er at den er personlig. Det er nemlig en lampe, som er skapt for deg! Lampen er fleksibel, og kan både dreies, heves og senkes, mens den gir lys og skaper stemning i rommet. Se hele den flotte lampeserien her.

Nyheter, nyheter, nyheter

Louis Poulsen er et merke, som klarer å fornye seg hele tiden, noe som ses gjennom deres nyheter. Du kan blant annet få fingrene i Louis Poulsens helt nye Panthella MINI bordlampe i krom, som gjenspeiler sine omgivelser og gir liv og eleganse til hele rommet.
Cirque hengelampen har nå blitt lansert i gråtoner, noe som gjør at det er mer fokus på lampens flotte former. De grå fargene gir Cirque pendelen en mer diskret og innbydende look, mens den fortsatt utstråler et vakkert, stemningsfullt og bløtt lys ut til dens omgivelser.
NJP er en velkjent og futuristisk lampeserie, som nå har blitt utvidet med en bløtere versjon i en flott lys aluminiumsgrå farge, noe som gjør den velegnet til en moderne innredning. NJP lampen er fleksibel og handy fra start til slutt.
Se hele Louis Poulsens skjønne produktsortiment her.