Watt A Lamp Vegglamper

Watt En lampe er oppkalt etter den skotske ingeniøren James Watt (1736-1819), som sørget for at vi i det 19. århundre ble gitt anledning til å gjøre bruk av elektrisk lys.

På Watt En lampe er fascinasjonen av lys er viktig, og deres oppgave er å lage design med høy kvalitet og med den nyeste teknologien.

Deres produkter er laget av en ambisjon om at de skal være i stand til å tenne våre hjem i årene som kommer. De er funksjonelle, men også kunstneriske og sære detaljer, og det gjør lampene fra Watt En lampe til brukbare konstruksjons lamper som bringer lys og estetisk skjønnhet til hjemmet.

Den første kolleksjonen fra Watt A Lamp designet av de to sittende danske designere Rikke Hagen og Andreas Lund. I sin fold har Watt En lampe nå flere håndplukkede designere har alle blitt valgt for sin tilnærming til å arbeide med design.

De har alle et sterkt uttrykk og et høyt faglig forståelse av design, men også klarer også å leke og eksperimentere, for å skape nye og spennende uttrykk.

På denne måten Watt En lampe klart å lage en samling med stor rekkevidde, men fortsatt med mål i tankene at det er design og belysning som skal vare i mange år.
Viser 1 ud af 1 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.