Valentine's day - kjærlighetsfesten

Kjærlighetens fest!

Igjen er det den tiden på året! Kjærlighetfesten er rett rundt hjørnet, og luften er fylt med amoriner, fylte sjokolade og rosenblad. Det er selvsagt Valentinsdag som feires 14. februar! Valentinsdag kom en gang for lenge siden, da en prest som heter Valentin, trosset keiserens ordre og viet unge romerske soldater. Helligdagen er veldig stor i USA, men mange land har tatt den kjærlige helligdagen til seg og Norge er også med på denne bølgen.

Så er mannen, konen eller kjæresten din lei av den vanlige buketten fra blomsterhandleren, det klassiske par sokker, kort eller rødvin? Så kanskje en lekker lampe kan være det riktige valget for en Valentins gave, som vil bringe lykke og vise deg fra din kreative side og ikke han eller henne som er den kjedelig, som bare "bare" kjøper blomster. Vi har samlet et utvalg under, så du kan finne en vakker lampegave til din Valentine.

1.Swing 35 cm fra House Doctor

House Doctor er det nye sorte, og på rekordtid har blitt veldig populært i alle aspekter av boliginteriør og spesielt på lampenfronten! De fantastiske Swing-lampene er så vakre og enkle i deres uttrykk at de passer inn i det minimalistiske, men også i den mer fargerike interiørdesignen! Heng en over sofaen eller kanskje flere på veggen ved bordet? Uansett hvor du plasserer en Swing vil det se utrolig flott ut!

Finn Swinglampene her .

2. Gräshoppa fra GUBI

Skal det være litt annerledes, men samtidig stilig og tidløs? Så er Gräshoppa fra GUBI kanskje et alternativ? Designet av Greta Grossman i 1947, men fortsatt til denne dag veldig aktuel med sin estetiske utforming. Finnes i mange vakre farger, her i en Vintage Red, som helt sikkert vil spre kjærlighet hvor den er plassert.

Finn gresshoppene her .

3. Flowerpot fra &tradition

Flowerpot VP3 bordlampe er generelt en veldig populær lampe, og denne matt sort versjonen er en stor suksess. Bordlampen er inspirert av 60-70 tallets Flower Power-tid og er en veldig stilig lampe.

Flowerpot VP3 er tilgjengelig i mange forskjellige og vakre farger - se dem alle her .

4. Milk fra &tradition

Milk er et søtt lite melkekammer, som har blitt en fin bordlampe. Bordlampen er veldig populær og ses i mange skandinaviske hjem. Milklampen kan dimmes og plasseres rett der det er behov for ekstra lys.

Den er tilgjengelig både i naturlig tre, mørkoljet tre og svart - se dem alle sammen her .

5. The Standard Bordlampe fra Menu

En klassisk bordlampe - bare snudd på hodet! En helt annerledes og samtidig en klassisk tilføyelse til hjemmet kunne være denne bordlampen fra Meny. Lampen er også tilgjengelig som pendel i 2 forskjellige størrelser. Og vil pynte vakkert opp hvor den enn er plassert. Det vil definitivt score noen poeng hvis du velger denne lampe som Valentins gave.

Finn The Standard  her .

6. E27 fra Muuto

Hvis det bare må være enkelt, er en E27 fra Muuto noe for deg! Mange velger å henge flere sammen, noe som gir et vakkert lys og et moderne utseende. Men E27 kan også henge individuelt og fortsatt se blendende godt ut! Finnes i et mylder av farger, her valgt i en varm og fin terrakotta.

Finn E27 Pendlere her .

7. Skrivebordslampe AIR fra Frederik Bagger

Art Deco møter industriell superdesign. Den nye lampekolleksjonen fra Frederik Bagger er utrolig vakker og på vei til å bli veldig populær. Frederik Bagger er kjent for sine vakre glass og vaser til hjemmet, og samme klassiske estetikk er inkludert i lampens design. I samme serie er det også 2 forskjellige pendler.

Finn dem her .

8. Mr. Watson fra Piffany København

Skal det være morsomt og fancy, så burde Mr. Wattson flytte inn i hjemmet ditt! Mr. Wattson er en ny fyr i lampens verden, men han er allerede blitt stor og har blitt en populær fyr på rekordtid! Finnes i 7 forskjellige farger, så det er definitivt en farge som passer inn i hjemmet eller hos ham eller henne som trenger en liten Valentins gave.

Finn de vakre lampene her .

9. Unfold Pendel Mustard

Hvis det er taket hjemme hos din utkårede som mangler en tilføyelse, så kan en Unfold Pendel fra Muuto være et alternativ. Helt enkel, men fortsatt med lekre detaljer. Laget i myk silikon, så ingen bekymringer om ødelagte skjermer her! Fås i mange farger, her i en vakker og moderne Mustard, som er veldig populær akkurat nå.

Du finner de fine pendlene her.  

Så skal din hjertenskjær skjemmes bort litt til Valentinsdag, så er det et hav av muligheter hos Lampemesteren. Du vil helt klart få poeng for kreativiteten, når du ikke bare dukker opp med en kjedelig kvast blomster, men med en vakker, klassisk og flott designerlampe! Valentinsdag er den 14. februar, så vent ikke for lenge med å få gaven i hus – Din utkårede vil elske deg for det!