Skrivebordslamper - Lampen til hjemmekontoret ditt

SKRIVEBORDSLAMPER FOR ENHVER SMAK
Om du jobber hjemmefra hver dag eller bare setter deg ned ved skrivebordet for å betale en regning i ny og ne, er det viktig at du har den rette skrivebordslampen! Det finnes et stort utvalg når det gjelder skrivebordsbelysning, og i denne artikkelen har vi funnet noen av de mest klassiske, morsomme, annerledes og elegante skrivebordslampene. I artikkelen nedenfor kan du lese våre forslag til en rekke flotte skrivebordslamper for enhver stil.
.
Wasko - Lucande

Wasko - Lucande

Wasko fra Lucande er den ideelle følgesvennen til ethvert skrivebord og arbeidsområde. De klare formene og det skarpe, iøynefallende designet gir lampen et imponerende preg. Den integrerte bryteren på lampeskjermen gjør det mulig å justere lysstyrken i fire trinn, noe som gir både skjønnhet og funksjonalitet til det designorienterte skrivebordet.
KJØP HER
Selea - Lindby

Selea - Lindby

Selea fra Lindby er en moderne variant av en klassisk bordlampe fra 1920-tallet, noe som gir den et nostalgisk preg. Med en slankere og elegant buet ramme og blank overflate passer den perfekt på ethvert skrivebord. Den fleksible glasskjermen gir et vakkert lys og en retningsbestemt belysning som passer perfekt til arbeid og lesing. Selea bordlampe er også tilgjengelig i en vakker hvit versjon.
KJØP HER
Resi - Lucande

Resi - Lucande

Resi fra Lucande er det ultimate tilskuddet til ethvert skrivebord. Den elegante aluminiumsdesignen og den justerbare armen gjør at den uten problemer passer inn på enhver arbeidsplass. Den kraftige LED-belysningen, kombinert med dimmefunksjonen, gir perfekt belysning for alle skriveprosjekter og gjør arbeidet til en lek.
KJØP HER
Nilay - Lindby

Nilay - Lindby

Nilay fra Lindby er den perfekte følgesvenn til skrivebordet med sin fleksible design og praktiske funksjoner. Lampen har et todelt, justerbart lampehode med innebygd LED-modul som kan trekkes ut eller inn etter behov. Den innebygde berøringsdimmeren gjør det mulig å justere lysintensiteten og fargetemperaturen, og den praktiske klemmefunksjonen sørger for at Nilay står stødig på skrivebordet.
KJØP HER
Gräshoppa - Gubi

Gräshoppa - Gubi

Bordlampen Gräshoppa ble designet av Greta M. Grossman i 1947, og med sin sofistikerte og lekne design er den fortsatt aktuell og en av våre mest populære skrivebordslamper. Den karakteristiske og langstrakte, koniske skjermen er vakkert kombinert med en rørformet messingfatning, et godt eksempel på Grossmans finurlige designspråk som er både klassisk og moderne.
KJØP HER
Flowerpot - &tradition

Flowerpot - &tradition

Når vi snakker om skrivebordslamper, kommer vi ikke utenom den populære FlowerPot, designet av Verner Panton og i dag produsert av &tradition. Klassisk og enkel i formspråket, men likevel en lampe som får deg til å ta en ekstra titt. FlowerPot gir et behagelig lys og finnes i mange forskjellige farger.
KJØP HER
Ball - Frandsen

Ball - Frandsen

Siden Benny Frandsen designet Ball i 1968 er det solgt mer enn to millioner Ball-lamper, og det er lett å forstå hvorfor. Lampen er klassisk og allsidig, noe som gjør at den passer perfekt på ethvert skrivebord.
KJØP HER
Wire - Verpan

Wire - Verpan

Denne fantastiske og unike bordlampen er designet av Verner Panton og vil garantert ta seg godt ut på skrivebordet ditt. Selve lampekroppen, som er designet for å se ut som en elektrisk lyspære med en vri, er forsiktig vridd langs en forkrommet metalltråd og kronet med en lampeskjerm i plast som dekker pæren for å hindre gjenskinn.
KJØP HER
Otto Watt - Luceplan

Otto Watt - Luceplan

Hvis du er på jakt etter en klassisk arkitektonisk lampe, kan Otto Watt fra italienske Luceplan være noe for deg. Lampen har innebygd LED og gir et flott lys til skrivebordet.
KJØP HER
Archi - Nordic Living

Archi - Nordic Living

Archi T2-bordlampen - eller arkitektlampen - er et designikon og et stykke historie som strekker seg over generasjoner, og har lyst opp alt fra skrivebordet til lesehjørnet i hjemmet. En klassisk løsning som passer inn i alle hjem.
KJØP HER
Kelvin Edge - Flos

Kelvin Edge - Flos

En annen enkel og svært anvendelig skrivebordslampe er Kelvin Edge fra Flos. Lampen er utstyrt med en 3-trinns dimmer og soft touch-knapp.
KJØP HER
String T1 - Rotaliana

String T1 - Rotaliana

Rotaliana-serien er en serie LED-lamper som gir utmerket leselys. Det er en høykvalitetslampe i italiensk design, og spesielt den lille detaljen med den fargede strikken gjør lampen unik. Vil se fantastisk ut på ethvert skrivebord!
KJØP HER
Bestlite - Gubi

Bestlite - Gubi

Bestlite-lampene ble designet av Robert Dudley Best i 1930 og er en globalt ettertraktet design med sterke referanser til Bauhaus-stilen. Winston Churchill, tidligere statsminister i Storbritannia, valgte personlig Bestlite BL1-bordlampen til skrivebordet sitt i Whitehall, og historien forteller at Churchill selv tok lampen med seg på sine utallige reiser rundt om i verden. Dette var det store gjennombruddet for Bestlite, noe som har gjort lampen til en bestselger hos Gubi i dag.
KJØP HER
Kizu - New Works

Kizu - New Works

New Works' bordlampe Kizu består av to geometriske former som står mot hverandre, og ligner mer på to skulpturer som balanserer på hverandre enn på en bordlampe. Ved første øyekast ser det ut som om Kizu kan velte når som helst, men det er selvsagt en illusjon, og lampen er et morsomt og elegant innslag på skrivebordet. Våren 2018 ble lampen lansert i en ny sort marmorfarge og i en mindre størrelse.
KJØP HER
Tolomeo - Artemide

Tolomeo - Artemide

Klassiske skrivebordslamper fra Artemide som passer perfekt i de fleste hjem. Tolomeo-lampene fås med bordklemme, i ulike størrelser og som vanlig bordlampe. Uansett hvilken lampe du velger, vil den tilføre skrivebordet ditt stil og klasse.
KJØP HER
JWDA - Audo Copenhagen

JWDA - Audo Copenhagen

En annen vakker skrivebordslampe er den populære JWDA fra Audo Copenhagen. Lampen er designet med inspirasjon fra oljelamper og laget av enkle materialer. Materialvalget gjør lampen både delikat og rå, og det enkle uttrykket gjør at den kan passe inn i de fleste stiler.
KJØP HER
Som du ser, finnes det mange muligheter for et flott tilskudd til skrivebordet ditt - enten du liker klassisk, minimalistisk, tradisjonelt eller noe helt annet, finner du helt sikkert en lampe som passer perfekt til skrivebordet ditt!

Finn enda flere fantastiske skrivebordslamper her!