Singles' Day hos Lampemesteren

Den internasjonale Singles Day er årets største ’unn-deg-selv’-dag og er hvert år den 11/11. I 2023 feirer Lampemesteren Singles Day, med mange lekre tilbud, fra fredag 11. november til og med søndag 13. november. Det vil være mange spennende tilbud alle tre dagene – noen av dem kun i et begrenset antall, så ikke vent for lenge!


Hva feirer vi egentlig på Singles Day?

Single Days (eller Guanggun Jie, som dagen heter i Kina) handlet opprinnelig om å bryte med ensformigheten og ensomheten som single. Angivelig skulle dette i det minste være det fire studenter fra Nanjing University diskuterte i 1993. I den forbindelse ble de enige om å hylle singlelivet med en dag fylt med morsomme aktiviteter sammen med vennene. Det var ikke tilfeldig at datoen for Singles Days ble 11. november. Datoen er dagen da det er flest ”singler” (1-tall) 1-1/1-1. Etterfølgende spredte tradisjonen seg raskt til andre universiteter rundt i Kina, og senere til andre lang rundt om i verden. 

De første årene ble Single Days sett på som et mottrekk til Valentinsdagen, og tilbudene vendte seg derfor mest til singler. I dag kan mer eller mindre alle slags produkter bli tilbudt under Singles Day. Akkurat som vi kjenner det fra Black Friday-salget. Uansett om du er single eller ei, er det viktig å huske å skjemme bort seg selv. Det er plass til selvfornøyelse og et perfekt power-boost før julen står for døren. Skjem bort deg selv eller en du er glad i med en ny lampe – i tillegg til gleden ved å gi en gave, får du en gave til hjemmet som lyser opp rundt samlingspunktet eller skaper kos i omgivelsene dine – uansett om du er sammen med de du er glad i, eller nyter ditt eget selskap.