Singles Day hos Lampemesteren

Singles Day er ALLTID den 11. november, hos Lampemesteren feirer vi dagen hele helgen fra 8. november til og med 11. november 2019.
En helg med LEKRE tilbud! Men du må være rask – noen tilbud er kun i et begrenset antall!

Se alle våre tilbud her

Hva er det egentlig vi feirer på Singles Day?


Det spørsmålet er vi nok mange om har stilt oss selv – og det er HELT forståelig. Det er nemlig mye mer enn en av de største shoppingdagene – det er en hyllest til alle de single i verden.
Dagen oppstod i Kina tilbake på 1990-tallet – hvor unge kinesere ville feire og vise med stolthet at de var single. Det var heller ikke tilfeldig at det ble den 11. november – det er nemlig dagen med flest ”singler” (et-tall) 11.11

Men uansett om du er single eller har en å dele hverdagen med, så bruk dagen til å skjemme bort deg selv eller en du er glad i.  

Singles Day er i den grad en dag der det er rom for å hylle seg selv – og ikke minst nyte selvpleie i alle former. Et perfekt power-boost før julen står for døren og vi deler ut av neste-kjærlighet og omsorg for våre nærmeste.

Singles Day-tilbud


Vi har satt sammen et bredt utvalg tilbud til deg. Se dem alle i vår tilbudskategori, der du bl.a. kan spare 22% på lamper fra Verpan. Du finner også årets kampanje på den populære Flowerpot VP1 – og flere andre lekre og spennende tilbud fra mange av våre leverandører.

Finn din nye lampe i vårt tilbud her

Riktig god Singles Day til deg fra Lampemesteren