Ross Lovegrove
Type
Farger
Material
Merke

Ross Lovegrove

Født: 1958
Kjente verker: arbejdet med Walkman fra Sony, computere fra Apple, Aeros pendlen fra Louis Poulsen
Utdannelse: Designer  

Historie
Lovegrove er født i Cardiff i Wales og han dimitterte fra Manchester Polytechnic med en first class BA i industrielt design i 1980 og tok en master i design på Royal College of Art, London, 1983.

I begynnelsen av 80-tallet arbeidet han som designer for Frog Design i Vest-Tyskland, på prosjekter som walkmans for Sony og computere til Apple.

Senere flyttet han til Paris, hvor han var konsulent for Knoll Internationale. Han ble likeledes invitert til å delta i atelieret "de Nimes" sammen med Jean Nouvel og Philippe Starck.

I 1986 vendte Ross Lovegrove tilbage til London, hvor han avsluttet projekter for bl.a. Airbus industrier, Kartell, ceccotti, Cappellini, Idee, Moroso, Luceplan, driade, Peugeot, Apple, Issey Miyake, Vitra, olympus kameraer, yamagiwa selskab, tag heuer, Hackman, alias, Herman Miller, Japan Airlines og Toyo Ito arkitekter.

Ross Lovegrove har fått tildelt mange internationale priser og hans arbeider har blitt offentliggjort og utstilt internationalt, herunder Museum for Modern Art i New York, Guggenheim Museet i New York, Axis Centre Japan, Pompidou Centre, Paris og  Design Museum, London.

Lovegrove ble tildelt Verdens Teknologipris av Time Magazine og CNN i november 2005.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven