Ny trend: Molekylelampene

Kjenner du dem allerede? De er kjempestore overalt på Instagram og boliginspirasjonssider har utropt dem til å være den helt store innredningstrenden akkurat nå. Vi synes også de er vakre, og har derfor samlet de beste til deg akkurat her.

Molekyllamper er fellesbetegnelsen for pendler eller lysekroner med flere lyskilder som alle er forbundet i et molekyllignende mønster. De er meget dekorative – tent som slukket – og tilføyer hjemmet et moderne og skulpturelt uttrykk. Heng en molekyllampe over spisebordet eller kjøkken-øya og oppdater rommet øyeblikkelig.

Kombiner de to største tendensene i boliginnredningen akkurat nå – messing og molekyllamper - for et ekstremt moderne look.


Franklin Chandelier Messing lysekronen fra Menu sammensetter på flottest vis messing og molekylmønsteret. Idiomet er veldig utpreget og den har et tydelig industrielt uttrykk. Lampen er stor og fyller mye i rommet – den er derfor helt perfekt hvis du har det høyt under taket, eller har et langt spisebord.  


Skal din nye lampe være industriell og rå?
Velg denne fra danske Menu.

Molecular Pendel lampe 5-lys fra House Doctor består også av både messing og fem lyskilder i et molekylmønster. Pendelen har et antikt look og er et særdeles vakkert eksemplar av Molekyllampene. Lampen kan monteres overalt i hjemmet – men er særlig flott i et sentralt oppholdsrom.


Kombiner det antikke uttrykket med de moderne molekyllampene.
Kjøp den flotte pendelen fra House Doctor akkurat her.
Med Ballroom Molecule Pendel Brass/Army kan du virkelig innrede med et veldig moderne design i håndlaget kvalitet. Utover de munnblåste glass skjermene består lampen av en glødende messingramme. De flotte pendlene fra svenske Design by Us er innovative og fargerike – og ekstremt moderne akkurat nå!


Vil du ha en lampe som helt sikkert vil vekke oppsikt?
Velg denne iøynefallende pendelen som også er tilgjengelig i flere flotte farger og materialer.
101 Copenhagen har laget denne modernistiske pendelen som elegant kombinerer er arkitektonisk idiom med det moderne molekylmønsteret. Skjermene til lampen er produsert i børstet messing og tilhører dermed den kategorien av supermoderne molekyllamper akkurat nå!


Vil du ha et statement piece med arkitektoniske linjer?
Køb den her fra 101 Copenhagen.