Marset Utelamper

Den spanske lampedesigneren og -produsenten; Marset, har hovedkontor i Barcelona, der den familieeide virksomheten ble etablert på 1940-tallet. Virksomheten er fortsatt i familiens hender i dag, i form av de to brødrene Javier Marset og Carlos Marset. De designer dekorative lamper med fokus på kvalitet, innovasjon, holdbarhet og autentisitet, noe som tydelig sees i deres utvalg av utendørs lamper.

Lekker belysning hører ikke kun til innendørs i hjemmet. Marset har moderne belysning til terrassen, paviljongen eller innkjørselen. Sett stemningen utendørs med Santorini-pendelen deres. Den stemningsfulle lampen er inspirert av lyktene fra de eldre fiskebåtene rundt om i verden. Med referanser til retrostilen i farger og formspråk, gir Santorini Pendelen en rolig og hyggelig stemning til omgivelsene, samt et atmosfærisk lys.

Etter mer enn 10 år med den enkle og vakre Plaff-on vegg-/taklampen for innendørs bruk, er lampen lansert i en versjon med IP65-klassifisering. Det betyr at du har muligheten til å få den spennende belysningen med ut på terrassen, i carporten eller på badet. Den svarte aluminiumsskjermen med hvit innside danner rammer for glasskjermen i opalglass, og sørger for å reflektere et behagelig og godt diffust lys i omgivelsene.  
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.