Luceplan Taklamper

Med taklamper som Hope, D7, Metropoli og Lightdisc stiller Luceplan med et par seriøse belysningstilbud. Paolo Rizzatto, Alberto Meda og Riccardo Sarfatti er blant annet bak strekene.

Alle våre taklamper fra Luceplan leveres fraktfritt og med pærer.

Luceplan oppstod i 1978 da bakmennene ville ha noe mer håndgripelig enn det som inntil da kun hadde vært et samarbeid.

Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto og Sandra Severi hadde nå Luceplan som et samlingspunkt for deres kreative energi og innovative løsninger som drives av ønsket om utvikling og innovasjon innpakket i pent og bærekraftig design.

Det er viktig å se fremover og sette seg inn i forbrukerens atferd og de forandringer som forekommer i den industrielle produksjonen, anskaffelse av råvarer, optimaliseringer, besparelser, endringer i distribusjon samt innkjøpsmønstre og behov, så Luceplan hele tiden er på forkant.

Energibesparelser er en topp-prioritet, og kan ikke begrenses til forholdet mellom belysning og energiforbruk: det skal omfatte miljøvennlighet som spenner over hele operasjonen - fra materialvalget til fremstillingsprosessen, fra produktets holdbarhet til produktvedlikehold.

Hvis man produserer produkter med lang levetid, er det nødvendig at det er pent så vel som med gedigen teknologi. Men en lang levetid betyr også at det er mere miljøvennlig samt at det overlever motens svingninger.

God fornøyelse med å finne din nye taklampe.

 
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.