Lampemesteren – møt oss på sosiale medier og få inspirasjon, delta i konkurranser og mange gode tilbud og kampanjer

Hos Lampemesteren ELSKER vi designlamper! Hvis du også elsker boliginnredning, lamper fra inn- og utland, og mange gode historier, så kan det definitivt være en god ide å følge oss på sosiale medier, og melde deg på nyhetsbrevet vårt. Hos Lampemesteren ELSKER vi å inspirere med inspirasjon fra dere – våre kunder. Det gir vi store muligheter til, og du kan nedenfor lese mer om hvilke SoMe-plattformer vi er på.  


Du finner oss her:Et enormt univers av lamper

Hos Lampemesteren finner du et enormt univers av lamper. Derfor er det også viktig for oss å gi deg mye igjen når du handler hos oss. Vi gjøre dette på ALLE våre SoMe-kanaler for å gi deg den best mulige opplevelsen. Er det noe du synes vi mangler, så er du alltid velkommen til å sende oss en e-post – kunnskap, inspirasjon og godbiter er til for deg, og kanskje har vi oversett noe? Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i vårt lampeunivers.
<! billed >


FACEBOOK


På Facebook finner du alt fra de LEKRESTE giveaways, til de gode kampanjene og ikke minst mye inspirasjon. Vi legger ut noe nytt hver uke, slik at du alltid er oppdatert med det siste nye hos Lampemesteren. Uansett om det er en konkurranse eller et stemningsbilde vi legger ut, blir vi alltid veldig glade for deres kommentarer, og noen ganger kan det også oppstå en ide ut ifra deres kommentarer – dere er jo våre eksperter.  

Visste du at du også kan chatte med oss på vår Facebook-side?
Her hjelper vi gjerne med den mest grunnleggende kundeservicen, som for eksempel prismatch, hvor din bestilling er – og andre raske spørsmål.
Bli en del av vårt univers

<! Instagram >INSTAGRAM


Hvis du ikke allerede har sett hva vi gjør på Instagram, så skynd deg inn og se! Her finner du de flotteste bildene, som oftest kommer fra våre kunder. Her legger vi også ut stories fra noen av turene våre rundt til leverandørene våre, så kom med bak kulissene når Lampemesteren er på tur, ofte kan vi vise en liten sneak peek av produkter som kommer i den kommende sesong.

På vår Instagram finner du også MANGE flotte konkurranser, enten bare fra oss eller i samarbeid med noen av de beste og mest inspirerende influenserne. Vi ELSKER som sagt bildene deres med FLOTTE designlamper, så del dem gjerne med oss! Det er enkelt - du tagger bare bildet ditt med @lampemesteren, #lminspiration eller #lampemesteren

Du kan også bruke taggen #yeslampemesteren
Med denne taggen tillater du oss å bruke bildet ditt i vår markedsføring og i vår nettbutikk. Du kan lese mer om betingelsene her

Hvis du tillater oss å bruke bildet ditt, kan det være at det er nettopp ditt bilde vi bruker i et magasin, et nyhetsbrev eller et Instagram-innlegg – men det kan også være at bildet ditt blir brukt i nettbutikken.
Du kan se her hvordan vi har brukt andre kunders bilder.
Følg oss på Instagram

<! Pinterest + Youtube >

PINTEREST


Finn også masse inspirasjon på vår Pinterest, der vi har lastet opp de flotteste miljøbildene fra leverandørene våre.  Pin, like og bli en del av vårt univers.
Du finner oss her


YOUTUBE


Vår Youtube-kanal er full av alt fra guider, inspirerende videoer fra leverandørene våre og gode råd. Her har du virkelig muligheten til å komme tett på produktet, designhistorien og mye mer.  
Lampemesterens Youtube-kanal finner du herSVINDEL – bryet som følger med


I nyere tid har vi opplevd en rekke svindelprofiler som utgir seg for å være oss på Instagram og Facebook. Vi gjør ALT vi kan for å få dem stengt hurtigst mulig.

Hvis du blir rammet av en svindelprofil, så HUSK:
  • På Lampemesterens SoMe-kanaler ber vi aldri om personlig sensitiv informasjon.
  • Vinner du en konkurranse vil det bli offentliggjort i det oppslaget der konkurransen startet, og vi vil vente på en e-post fra deg, og først her ber vi om din adresse og ditt telefonnummer, slik at vi kan få sendt premien hjem til deg.
Er du i tvil om det du ser er svindel, så kontakt oss endelig!