Hübsch Gulvlamper

Siden Hübsch ble grunnlagt i 2010 har de levert skandinavisk design med fokus på estetikk og kvalitet – lampene deres er ikke noe unntak. Det minimalistiske uttrykket passer inn i enhver innredningsstil og gir et moderne og luksuriøst preg på boligen din. Den populære messingen, det stemningsgivende opalglasset, minimalisme og enkelt design er en stor del av sortimentet deres. Alt i tråd med tidens største tendenser innen boliginnredning, som Hübsch har et skarpt øye for.

En gulvlampe er en praktisk løsning som kan plasseres i hele hjemmet; Ved sofagruppen, lenestolen, sengebordet eller i et av hjemmets mørke kroker. Den krever ingen montering eller installasjon - kun en stikkontakt, og kan enkelt flyttes hvis belysningsbehovet endrer seg. I utvalget av gulvlamper fra Hübsch finner du lamper med en atmosfærisk belysning, samt lamper med justerbare skjermer som gir et lekkert lys til lesning eller håndarbeid.
Viser 12 av 12 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.