Grønne lamper - Lær hvordan du kan dekorere med lamper i fargen grønn!

GRØNNE LAMPER


LÆR DEG Å DEKORERE MED LAMPER I FARGEN GRØNN!
Grønn er en farge som bærer med seg en symbolsk rikdom og et bredt spekter av følelser. Grønn er en farge som forbindes med naturen og representerer ofte friskhet, vekst og liv. Den symboliserer også harmoni, balanse og ro, noe som gjør den populær i fargepsykologien som en beroligende fargetone. Grønn er allsidig og kan variere i intensitet og tone, noe som gjør at den passer i ulike sammenhenger. Fra dype skoggrønne nyanser som skaper ro i interiøret, til lysegrønne farger som tilfører friskhet og vitalitet - grønn kan tilpasses ulike stemninger og stiler.
.

En grønn lampe som en aksent i interiøret

.

Grønt tilfører interiøret en unik dynamikk, og bruk av grønne aksenter, som for eksempel lamper, kan være en fin måte å integrere denne fargen på. Grønne lamper gir et friskt pust av farger som kan fungere både som belysning og dekorative elementer. Den naturlige assosiasjonen til naturen gir en følelse av friskhet og vitalitet i rommet. Uten å dominere kan grønne lys skape et subtilt fokuspunkt som tiltrekker seg oppmerksomhet uten å være overveldende.

Grønnfargen kan også bidra til å skape en avslappende atmosfære, noe som gjør den ideell for rom der komfort og ro er viktig, for eksempel i stuen eller på soverommet. Ved å integrere grønne lamper i innredningen skaper du ikke bare et funksjonelt lyspunkt, men også et kunstnerisk element som harmonerer med resten av rommet.

Se alle 450+ grønne lamper her!

DEN KLASSISKE MØRKEGRØNNE LAMPENMørkegrønn er en dyp og raffinert farge som tilfører en luksuriøs dimensjon til enhver innredning. Denne grønnfargen gir ofte en følelse av ro, stabilitet og tilknytning til naturen. Når mørkegrønn integreres i interiøret, skaper den en atmosfære av eleganse og raffinement.
.

Kaiser Idell fra Fritz Hansen i skogsgrønn

.

Christian Dells lampeserie Kaiser Idell innkapsler essensen av Bauhaus-design og representerer en enestående originalitet. Kaiser Idell Luxus bordlampe, her representert i modell 6631, er preget av presisjonsteknikk og eksepsjonelt håndverk. Den unike og ekstremt høye kvaliteten utstråler ikke bare originalitet, men har også en skulpturell kvalitet og et stramt, rent design.

Sentrert rundt det patenterte dreieleddet og den karakteristiske skjermen, kjennetegnes hele serien av sin enestående kvalitet. Det stolte stempelet på toppen av lampen forteller tydelig at dette er en ekte "ORIGINAL KAISER-idell". Når du velger den mørkegrønne modellen, får du eleganse, stil og tidløshet uten like.

Se lampen her!

Original 1933 i britisk grøn fra CooliconCoolicon Original 1933 Design Pendel Green repræsenterer den mørkegrønne variation af denne britiske designklassiker, hvis historie begyndte tilbage i 1933. Lampen fremstilles i dag med omhyggelig håndværksmæssig dygtighed, hvor holdbart metal og brændt emalje påføres manuelt. Dette sikrer ikke kun et robust resultat, men også en lang levetid, specielt med hensyn til lampens farve.

Den æstetiske fusion af form og funktion skaber et retro look, der naurligt integrerer sig med tidens tendenser. Farvepaletten er nøje udvalgt for at bevare lampens klassiske udtryk samtidig med at imødekomme nutidens indretningsmæssige strømninger. Lampen leverer en fantastisk nedadrettet belysning, perfekt til at lyse op over et spisebord eller et af hjemmets arbejdsområder. Med sit historiske fundament og moderne tilpasninger tilføjer Coolicon-pendlen et strejf af tidløs elegance til ethvert rum.

Se lampen her!

Den grønne banklampe: Milenka fra LindbyDen klassiske banklampe er en tidløs skønhed, der inkarnerer elegance og funktionalitet. Denne ikoniske lampetype har en historie, der strækker sig tilbage til det 19. århundrede, og har sidenhen bevaret sin plads som et symbol på stil og sofistikation. Kendetegnet ved sin karakteristiske form, har den klassiske banklampe ofte en grøn glasskærm, der ikke kun tilføjer et strejf af farve, men også reducerer genskin og giver et behageligt, fokuseret lys. Materialerne, der anvendes til produktionen af en klassisk banklampe, er ofte af høj kvalitet som messing eller poleret metal. Disse materialer bidrager til lampens holdbarhed og tilføjer en antik og luksuriøs dimension til dens udseende.

Se lampen her!

Hvordan bruke en grønn pendellampe i innredningen

.

En grønn pendellampe kan være et flott innslag i innredningen, siden grønn ofte forbindes med ro, natur og balanse. Her er noen tips til hvordan du kan bruke en grønn pendellampe i innredningen:

 • Belysning: Heng grønne pendellamper over spisebordet, kjøkkenøya eller i stuen for å skape et behagelig og beroligende lys i rommet. Grønn belysning kan skape en koselig atmosfære.

 • Fokuspunkt: Bruk en grønn pendellampe som fokuspunkt i rommet. Plasser den over et kunstverk, et dekorativt bord eller et spesielt område for å tiltrekke deg oppmerksomhet og skape visuell interesse.

 • Naturlige elementer: Grønne nyanser forbindes ofte med naturen. Integrer grønne pendellamper i rom der du allerede har naturlige elementer som planter, tremøbler eller stein. Dette skaper en harmonisk sammenheng med omgivelsene.

 • Fargekoordinering: Hvis du har grønne detaljer i innredningen, kan en grønn pendellampe være en perfekt match. Puter, tepper eller kunstverk med grønne nyanser kan fungere sammen med pendellampen for å skape en helhetlig fargepalett.

 • Kontrast: På den annen side kan en grønn pendellampe også brukes som et kontrasterende element i et rom med andre farger. Den kan tilføre farge og skape visuell spenning.
Husk at interiørdesign er personlig, så det viktigste er å velge noe som passer din smak og stil. En grønn pendellampe kan være et allsidig element som ikke bare tilfører belysning, men som også bidrar til stemningen i hjemmet.

Kjøp den grønne Pantop fra Verpan til høyre her!

EN MODERNE STØVETE GRØNN LAMPEEn dempet grønnfarge i interiøret gir en følelse av ro, harmoni og kontakt med naturen. Fargen utstråler friskhet uten å være overveldende og kan tilpasses ulike stiler og rom.
.

Maluma pendellampe fra Fritz HansenMaluma™ Pendel Moss er en raffinert pendel i håndblåst glass med tidløs eleganse. I en dempet grønnfarge smelter den inn i ethvert rom med en subtil harmoni. Det elokserte aluminiumsopphenget, som er nøyaktig tilpasset lampens fargetone, fremhever lampens nøye utformede karakter. Det frostede glasset og lampens myke, avrundede form gir lampen et lett og innbydende uttrykk. Det stilrene helhetsinntrykket forsterkes av opphenget og den tekstilkledde ledningen, noe som gjør lampen til et vakkert innslag i ethvert interiør.

Se lampen her!

Soft Green VP9 Flowerpot i portable fra &TraditionFlowerpot VP9 Portable Bordlampe Soft Green er en kompakt version af Verner Pantons ikoniske Flowerpot bordlampe. Med en højde på 29,5 cm og diameter på 16 cm er den ideel til både indendørs og udendørs brug. I samarbejde med &tradition præsenterer Lampemesteren denne version i den trendy Soft Green nuance. Lampen har indbygget LED med 3-trins dæmperfunktion, der let styres via touch på kuglen øverst. Opladelig via USB med en imponerende batterilevetid på op til 10 timer ved fuld styrke. Med en IP44 tæthedsgrad er den velegnet til haven, terrassen eller altanen, og den tilføjer en hyggelig belysning til sene sommeraftener.

Se lampen her!

Den grønne Companion fra ANTIDARKANTIDARK præsenterer Companion T1 Portable Bordlampe i en afdæmpet grøn nuance - en loyal ledsager, som navnet antyder på engelsk. Denne moderne og enkle bordlampe er ikke bundet til en enkelt placering i din indretning, da den bærer en bærbar karakter. Tag den med dig rundt til alle de steder, hvor behovet for god og behagelig belysning opstår. Lyset i Companion-lampen er dæmpbart, hvilket giver dig frihed til at justere belysningen og atmosfæren efter dine præferencer.

Companion-designet findes i et udvalg af smukke farver, så du kan vælge den, der bedst komplimenterer din indretningsstil. Lampen er udstyret med et genopladeligt batteri, så du blot skal oplade den, når strømmen er ved at løbe ud. Med en levetid på omkring 25.000 lysningstimer kan du nyde godt af denne lampe i mange år fremover. En praktisk og stilfuld følgesvend, Companion T1, der kombinerer funktionalitet med et æstetisk design.

Se lampen her!

En grønn bordlampe - det perfekte kontrastelementet

.

En grønn bordlampe kan være en vakker og funksjonell kontrast i ethvert rom. Grønnfargen gir et friskt pust til interiøret, men kan også skape en beroligende atmosfære. Når du velger en grønn bordlampe, bør du vurdere å plassere den på et skrivebord, nattbord eller sidebord i stuen.

 • På skrivebordet kan den grønne lampen fungere som en inspirerende lyskilde for arbeid eller studier. Grønnfargen anses også for å fremme konsentrasjon og ro, noe som gjør den til et ideelt valg på arbeidsplassen. Kombiner lampen med enkle, naturlige materialer som tre eller stein for å skape en harmonisk atmosfære.

 • På nattbordet kan den grønne lampen gi et mykt og beroligende lys på soverommet. Det skaper en koselig atmosfære og bidrar til å skape et rolig miljø, perfekt for å slappe av før leggetid. Kombiner gjerne den grønne lampen med myke tekstiler og naturlige nyanser for å skape en helhetlig innredning.

 • I stuen kan en grønn bordlampe bli et dekorativt element på et sidebord eller en hylle. Bruk den til å sette farge og personlighet på rommet. Match lampen med andre grønne detaljer i interiøret, som planter eller puter, for å skape en komplett og innbydende atmosfære.
.

Uansett hvor du plasserer den grønne bordlampen, vil fargen og belysningen bidra til å skape en harmonisk og hyggelig atmosfære i hjemmet ditt.

Kjøp vakre 343 fra Le Klint her!

DEN FORTRYLLENDE BLÅGRØNNE LAMPENBlågrønn er en fortryllende farge som kombinerer egenskapene til både blått og grønt. Denne fargen klarer å skape en visuell balanse mellom de kjølige tonene av blått og de beroligende vibrasjonene av grønt. Fargen kan variere fra mer blåtonede til mer grønntonede nyanser avhengig av intensiteten i de to grunnfargene.

The Muse i blågrønn fra Tala

.

Muse Portable Tala x Farrow & Ball Pleasure Garden Green representerer en vakker sammensmelting av Talas banebrytende design og Farrow & Balls ikoniske fargeekspertise. Lampen forener det klassiske utseendet til en utendørs lykt med den nyeste LED-teknologien, noe som resulterer i et praktisk og estetisk mesterverk. Når lampen er slått på, ser det ut som om den synlige pæren svever i luften, noe som gir den et moderne og dynamisk uttrykk. Det matchende håndtaket gjør The Muse enkel å transportere og tilfører et ekstra element av funksjonalitet.

Hent den praktiske Muse her!

Adar fra Bloomingville i en indbydende og dyb nuanceAdar Pendel i Blue-Green/Glass indgyder rummet med en behagelig og eksotisk atmosfære. Lampen fremviser et tydeligt palmedesign takket være sin smukke blågrønne nuance og det fint indridsede mønster. Den eksotiske stemning forstærkes af skinnende gyldne metalelementer på både skærm og loftbeslag, hvilket kan fremhæves yderligere ved at udstyre pendlen med en varmt glødende pære med en lav farvetemperatur.

Skærmens rundede og voluminøse udformning er udført i tonet glas, hvor dybe indridsninger skaber et regelmæssigt mønster. Dette mønster giver et smukt lysspil i det tonede glas, både når lampen er tændt og slukket. Placer lampen et fritstående sted, hvor den kan beundres fra forskellige vinkler, og nyd det karakteristiske mønster, der forhindrer blænding og lader lyset stråle ud gennem glasset i et blødt skær med en ulmende kerne. Adar Pendel i Blue-Green/Glass er ikke blot en lyskilde, men også en kunstnerisk tilføjelse til indretningen, der fanger opmærksomheden med sit unikke design og farvesammensætning.

Find den smukke Adar her!

Fatboys Jolly Trolley i Dark SageJolly Trolley i Dark Sage er et legende og praktisk design, der vil tilføre karakter til din indretning! Den blågrønne nuance af Jolly Trolley er kun én af de sjove farver, den fås i. Denne rullende barskab er den overraskende følgesvend til at krydre dine fester, en unik detalje til at fremvise blomster og planter i stuen eller den enestående læsebelysning i soveværelset. Med et mageløst design har Jolly Trolley utallige anvendelsesmuligheder, fungerende som en praktisk belysningskilde, et funktionelt bord og et dekorativt element på en legende, let og elegant måde. Lampen indeholder to hylder, hvoraf den øverste kan fungere som en bakke, der kan tages af og på efter behov.

Forfrisk indretningen med en Jolly Trolley her!

Sett farge på tilværelsen med en grønn lampeskjerm

.

En grønn lampeskjerm kan gi en frisk og beroligende atmosfære til ethvert rom i hjemmet. Tenk deg å plassere en grønn lampeskjerm på skrivebordet for å skape en inspirerende arbeidsplass. Den grønne fargen assosieres ofte med natur og vekst, noe som kan bidra til å fremme kreativitet og produktivitet.

 • I stuen kan en grønn lampeskjerm være et subtilt element som bringer naturens skjønnhet inn i rommet. Match den grønne fargen med jordfarger som brunt eller beige for å skape en varm og innbydende atmosfære. En grønn lampeskjerm på et hjørnebord kan også fungere som et vakkert blikkfang som gir rommet karakter.

 • På soverommet kan en grønn lampeskjerm skape en avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig lesekrok. Den milde belysningen fra den grønne lampeskjermen kan bidra til å skape en koselig atmosfære, perfekt for å slappe av før leggetid.

 • I tillegg til å være dekorativ kan en grønn lampeskjerm også være en smart måte å skape fargekoordinering i innredningen på. Match fargen på lampeskjermen med andre grønne elementer i rommet, for eksempel planter eller puter, for å skape en helhetlig og stilig innredning.

  Så neste gang du tenker på å oppdatere interiøret, kan en grønn lampeskjerm være det perfekte tilbehøret for å tilføre hjemmet ditt friskhet, ro og stil.

  Kjøp den vakre Under The Bell fra Muuto her!

DEN MUNTRE OG POSITIVE LYSEGRØNNE FARGENLysgrønn er en heiagjeng i innredningen som tilfører ethvert rom en frisk og livlig energi. Med sin letthet og klarhet tilfører denne fargen en subtil, men oppmuntrende dynamikk til interiøret. Her er noen forslag til noen lysegrønne lamper som kan tilføre innredningen pepp og varme:
.

Snoopy lampe i grønn fra FlosSnoopy Bordlampe i grønn er en sjarmerende og ironisk liten lampe som stjeler oppmerksomheten i ethvert rom. Den avslappede lampen utstråler selvtillit med et subtilt uttrykk, samtidig som den tar all oppmerksomhet. Lampen er designet av Achille Castiglioni og Pier Giacomo Castiglioni og er inspirert av den elskelige beaglehunden Snoopy fra Charles Schulz' tegneserie "Knøttene".

Glassskjermen, som har en særegen form, ligner hodet til den trofaste beaglen. Akkurat som Snoopys hode hviler den på en litt underdimensjonert kropp. Bryteren med innebygd berøringsdimmer er elegant plassert der Snoopy har halsbåndet sitt, mens lampens ledning danner en logrende hale.

Se Snoopy her!

Illumin fra Dyberg LarsenIllumin Philo Pendel Grøn, designet af Frank Kerdil for DybergLarsen, tilføjer et forfriskende pust til rummet med sin elegante form og organiske design. Denne smukke pendel er en del af Illumin-serien, der er resultatet af et frugtbart samarbejde mellem den erfarne danske designer Frank Kerdil og den innovative designvirksomhed DybergLarsen.

Kendetegnende for Illumin-serien er de imponerende skærme, der hænger ned fra loftet som en rig klase af brede blade, der varierer i både størrelse, farve og form. Pendlen præsenterer et væld af smukke udgaver, fra naturtro modeller til mere geometrisk orienterede varianter, hvilket giver dig mulighed for at vælge den perfekte pendant til din indretning.

Bag de bladformede elementer gemmer sig en standard E27-fatning, der giver dig frihed til at vælge mellem forskellige pæremodeller. Derudover kan du nyde godt af en gratis pære med dit køb. Når Illumin Philo Pendel tændes, spreder lyskilden forsigtigt et smukt skær omkring lampen, hvilket subtilt fremhæver konturerne på de enkelte bladelementer og skaber en visuelt imponerende belysningseffekt. Denne pendel er ikke blot en lyskilde, men også en kunstnerisk tilføjelse til din indretning, der kombinerer funktionalitet med æstetik på en smuk måde.

Se den palmeinspirerede lampe her!

Crayon fra HübschCrayon inkorporerer et enkelt og stilfuldt design med et anstrøg af tidløst vintagelook, der er meget populært. Dette alsidige design passer ind i enhver indretningsstil og kan med lethed finde sin plads i forskellige rum som over spisebordet, i køkkenet, i stuen eller ved siden af sengen. Den hvide inderside på lampeskærmen sikrer, at lyset spredes smukt, behageligt og jævnt i rummet.

Den koniske pendel er fremstillet af solidt metal eller træ og fås i flere attraktive farver. Lamperne kommer med enten en unik farvet top eller ledning, hvilket giver mulighed for at skabe et personligt, farverigt og unikt præg på din indretning. Du kan med fordel kombinere forskellige farver og skabe en harmonisk miks og match-effekt. Dette gør Pendel Ø35 til en funktionel og dekorativ belysningsløsning, der tilføjer charme og karakter til dit hjem.

Køb din Crayon her!
Det er lett å bli grønn av misunnelse når man ser en velbrukt grønn lampe i et interiør - og her er våre tips til lamper som kan sette farge på interiøret ditt.
 
 
Hvis du ikke fant noe som falt i smak, kan du ta en titt rundt omkring. Vi er stolte av vårt store utvalg av lamper, og vi er sikre på at det finnes minst én som faller i din smak!