Frandsen Portable Lamper

Frandsen er et anerkjent dansk belysningsmerke med en lang historie innen moderne design. De er kjent for sine enkle og stilrene lamper som kombinerer funksjonalitet med estetikk på en unik måte. I det imponerende sortimentet deres skiller de bærbare lampene seg ut som den perfekte følgesvenn både i og utenfor hjemmet. Se hele utvalget av batteridrevne bordlamper og gulvlamper nedenfor!

Finn flere flotte bærbare lamper fra andre merker her

Ledningsløse lamper - Frandsens bevegelige lamper


En av Frandsens mest ikoniske bærbare lamper er Grasp, som finnes både som bordlampe og gulvlampe. Disse batteridrevne lampene er designet for å gi fleksibel belysning i alle rom uten behov for strømkabler eller stikkontakter. Grasp-lampen er laget av metall og har en organisk design som gjør den enkel å flytte rundt i interiøret, slik at du aldri trenger å sitte fast på bare ett sted i hjemmet.

Grasp bordlampe fra Frandsen er perfekt som praktisk arbeidslampe på skrivebordet eller som stemningsfullt lys på nattbordet. Den ledningsfrie funksjonen gjør den enkel å flytte rundt, slik at du kan plassere den der du trenger lys uten å bekymre deg for kabler. Gulvlampen Grasp tilbyr også fleksibel belysning og er ideell for å skape atmosfære ved sofagruppen eller i lesekroken.

Frandsens bærbare lamper skiller seg ut med sin enkle og elegante design og sin praktiske, ledningsfrie funksjon. Enten det er som bordlampe eller gulvlampe, tilbyr Grasp-serien fra Frandsen en pålitelig og stilfull lyskilde til enhver anledning.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.