E27

Se alle de innovative og kreative E27 pendlerne fra Muuto her - vi har et stort utvalg! Velg den fargen som passer til din personlige stil.

De helt enkle armaturene i forskjellige farger fra Muuto, har selskapet veldig beskrivende kalt E27. En setter helt enkelt en E27 pære i pendelen, og lampen er ferdig.  

Pendlerne kan brukes enkeltvis, eller flere kan samles på en krok og dermed gi et inntrykk av å være en hel lampe med flere lyskilder. Hvordan du velger å sette sammen E27-pendlerne dine er helt opp til deg selv. Muuto har virkelig skapt en moderne pendel som følger tidens etterspørsel på produkter som du selv kan skreddersy etter behov.

Sett forskjellige farger sammen for et kreativt og morsomt uttrykk, eller ha flere av pendlerne i samme farge og dermed legg til en kontrastnyanse til den lyse og nordiske innredningen. Fatningen er laget av silikon og bidrar til det enkle, men innovative uttrykk.

E27-serien er tilgjengelig i hele 18 farger. Vis hvem du er og personlig gjør ved å velge den eller de fargene som passer til deg og hjemmet ditt.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.