Cyber Monday hos Lampemesteren.no

20 % rabatt, til dem som ikke nådde Black Friday

Vi holder Cyber Monday fra kl. 00.00 søndag til kl. 00.00 mandag 27/11 2023.

Vi gir 20% rabatt på hele butikken bortsett fra Philips Hue, Gubi, Limited Editions, eller allerede nedsatte varer. Så kjøp julegavene dine i god tid og spar mye penger.

SHOP NU


I forlengelsen av Black Friday holder vi Cyber Monday på Lampemesteren påfølgende mandag.
En dag bestående av supergode tilbud og designlamper på salg. Vil du være med?

Så kjøp dine julegaver i god tid og spar mange penger.

Hva er Cyber Monday?

Dagen oppstod i USA som et motstykke til Black Friday. I starten inkluderte Black Friday kun butikker, men i takt med netthandelens inntog fant man en dag som skulle forvandle de fysiske butikkenes ville tilbud til å også gjelde nettbutikker. Det kunne selvfølgelig ikke være den samme dagen som Black Friday, da folk var opptatt av å handle i butikkene. I stedet fant man da den følgende mandagen – og dermed mandagen etter det amerikanske Thanksgiving - og kalte den Cyber Monday. Et navn som bare refererer til tilbudene på nettet og dagen er dedikert til netthandel.

Happy shopping!

Cyber Monday hos Lampemesteren

I forlengelsen av Black Friday avholder vi mandagen etter hos Lampemesteren Cyber Monday. En dag som består av supergode tilbud og designerlamper på salg. Vil du være med? Handle på nett mandag den 28/11 2022 her.

Cyber Monday lamper

Hos Lampemesteren finner du et stort utvalg innenfor belysning – og det endrer seg ikke på den store netthandelsdagen. Mandag 27/11 2023 finner du derfor både bordlamper, gulvlamper, vegglamper, pendler og utendørsbelysning. Uansett hvilken type belysning du mangler og har bruk for, så finnes det helt sikkert noe for deg. En ting er selvfølgelig lysbehovet og lampetypen, men noe annet er designet. Vi vet at form og funksjon er like viktig, og derfor forhandler vi kun de aller beste merkene – de som klarer å kombinere begge deler! Når du skal lete etter den perfekte pendelen, utendørsspotten eller en annen type belysning kan du altså med sikkerhet finne de beste av det slag hos Lampemesteren.  
Denne store netthandelsdagen er perfekt i forhold til innkjøp av julegaver, og med lampemesterens 100 dagers returrett kan den flotte designerlampen eller utendørsbelysning også byttes hvis mottakeren i stedet har forelsket seg i eksempelvis en annen farge eller en annen modell.