Bryllupsgaveideer

Mangler du inspirasjon til å finne den beste bryllupsgaven? Vi har samlet 15 av de fineste lampene i alle prisklasser og til alle formål, her.
Lamper er en perfekt kombinasjon av design og funksjon. De skal passe inn i innredningen og skal kanskje også være et statement piece. Samtidig skal enhver lampe fungere som praktisk belysning. Gi brudeparet en gave som varer i mange år og som skaper lys og glede i deres hverdag sammen. Den vil garantert bli verdsatt som en vakkert minne om den store dagen!
Men hvilken lampe skal du velge? Skal lampen være i et tidløst og klassisk design som brudeparet kan ha hele livet og som lett kan passe i innredning deres? Eller skal brudeparet ha en moderne lampe som avspeiler innredningsstilen deres? Eller hva med en personlig lampe som viser at du kjenner dem? Uansett hvilket design og hvilke farger du velger, kan du være sikker på at brudeparet får et lysende minne for livet med én av våre 15 utvalgte lamper.
Vi guider deg til 15 fantastiske bryllupsgaveideer og gir deg et overblikk over hvilke lamper som passer til akkurat det brudeparet som du skal feire.

De nye designikonene:

Med et ekteskap investerer brudeparet i fremtiden – gi dem en gave som preger ut over fortiden og direkte inn i fremtiden. Det gjør de nye designikonene! De er allerede elsket av mange og vil helt sikkert også bli det av brudeparet.
Gräshoppa Bordlampe – GUBI

Gräshoppa Bordlampe – GUBI

Skapt i 1947 av Greta M. Grossman i et lekende og uttrykksfullt design. Bordlampen passer perfekt som funksjonell og estetisk belysning på skrivebordet. Arbeider brudeparet hjemmefra eller har de en kreativ lidenskap for et håndverk hvor et skrivebord er påkrevet? Gi dem denne moderne klassikeren i gave og skap optimale arbeidsbetingelser. Nå ja, den pynter også og vitner om sans for kvalitet og design.

Se det store utvalget av lamper fra Gubi her.
Caravaggio Pendel – Lightyears

Caravaggio Pendel – Lightyears

Caravaggi-pendlene fra Lightyears er designet av danske Cecilie Manz. Med deres minimalistiske uttrykk er de på rekordtid blitt moderne klassikere. Hjelp brudeparet med å skape en behagelig og hyggelig atmosfære omkring spisebordet med pendlene fra Lightyears. De lyser behagelig nedad på spisebordet og legger opp til mange gode middager.

Skap de beste forutsetningene for mange gode fremtidige middager hos brudeparet med dem her.

De fargerike:

Vil du helst gå utradisjonelle veier og vise brudeparet at du kjenner dem? Da er det bare å velge mellom de mange og fargerike, finurlige lampene. Velg den fargen som kler brudeparet og gi dem et fargerikt minne for livet.
Flowerpot VP1 - &tradition

Flowerpot VP1 - &tradition

Liker brudeparet en retro stil og et hav av farger? Med Flowerpot-pendlene fra &Tradition kan du gi dem en lampe i akkurat den fargen de elsker og som passer perfekt inn i deres retroinspirerte innredning. Det er en lampe som alle elsker og som kan gjøres personlig ved å velge den fargen som du vet at brudeparet vil like.

Her gjelder klisjeen virkelig: Kjøp den før din nabo. Ellers risikerer du at en annen får brudeparets kysser og klemmer.
E27 Pendel – Muuto

E27 Pendel – Muuto

De enkle og fargerike pendlene fra Muuto kan brukes alene eller henges opp i par. Uansett hvordan brudeparet bruker dem gir de i seg selv hjemmet et kreativt pust. De er et kjærlig minne om en artig og fantastisk dag. Velg den eller dem i farger som du vet at brudeparet liker.

Liker brudeparet lyst nordisk design med få kontrastfarger? Gi dem en lampe fra Muuto og vis at du kjenner smaken deres!

De skulpturelle:

For mange av oss er stilen i vår egen innredning det viktigste. Vis brudeparet at kunst og funksjon lekkert kan forenes med våre to utvalgte lamper. De er begge skulpturelle og vil – utover hverandre – gi brudeparet noe fint å se på i mange år.
2097 – Flos

2097 – Flos

Den ultimate bryllupsgave! Gi brudeparet den fantastiske lysekronen fra Flos som i seg selv er en hel skulptur, og gled dem med en modernistisk klassiker. Lampen er skapt av den italienske designeren Gino Sarfatti og de italienske røttene skuffer ikke. Lysekronen er elegant og storslagen. En gave som vil vekke oppsikt og som vil spre et mesterlig lys i brudeparets gang eller over spisebordet deres.

Unn brudeparet en overdådig og skulpturell belysning fra Flos.
JWDA Bordlampe – Menu

JWDA Bordlampe – Menu

Den skulpturelle bordlampen fra Menu fås i moderne materialer som betong og marmor. Er brudeparet stilbevisste og åpne for skandinavisk design? Danske Menu er garantist for nettopp det. Med JWDA-bordlampen gir du en gave som vil lyse opp og bidra til brudeparets moderne innredningsstil.

Velg en stilsikker lampe fra Menu og gi den perfekte bryllupsgaven – enkelt!

De eksperimenterende:

Har brudeparet allerede et hav av designklassikere? Gi dem noe helt nytt! De vil med sikkerhet verdsette lampens eksperimentelle formspråk i kontrast til klassikerne deres. Det vil gi hjemmet deres et spennende og moderne uttrykk.
Kizu Bordlampe – New Works

Kizu Bordlampe – New Works

I Kizu-bordlampen møtes to geometriske former på et merkverdig vis. Den klassiske nedadgående lampeskjermen er snudd på hodet og gir lampen et eksperimentelt formspråk. Den er perfekt som bryllupsgave fordi den hver dag skiller seg ut og minner brudeparet på den store dagen deres.

Gi brudeparet en gave de aldri glemmer her.
Oslo Wood Gulvlampe – Northern

Oslo Wood Gulvlampe – Northern

Northerns Oslo wood gulvlampe er inspirert av byens lys. Et lys som filtreres gjennom byens mange bebyggelser, trær og skygger. Lampen gir et mykt og diffust lys som minner om urban light. Er brudeparet glad i pulserende lys? Da er denne gulvlampen helt perfekt.

Overrask dem med en lampe fra Northern!

De unikke:

Den helt unike bryllupsgaven skal man lete lenge etter. For hva gir man et brudepar som har alt, i bryllupsgave? Svaret er en helt spesiell lampe! Lamper sprer lys og glede – det kan man aldri få for mye av.
Knekt i Matt Sort – Konsthantverk

Knekt i Matt Sort – Konsthantverk

Liker brudeparet kunsthåndverk og et rustikt preg på innredningen? Knekt-lampen – som fås både i gulv- og bordversjon – kunne vært et godt tips på en bryllupsgave som vil falle i smak. Den er skapt av solide materialer og gjennom stolte håndverkstradisjoner. Lampene fra Konsthantverk vil tilføre hjemmets innredning noe helt unikt.

Se alle de unike lampene fra Konsthantverk her.
Mantis Vegglampe – Schottlander

Mantis Vegglampe – Schottlander

Mantis-lampene er designet av tyske Bernhard Schottlander i 1952. Med deres nærmest svevende form er de mer aktuelle enn noensinne. Den svevende formen gjør dem lekende i deres uttrykk og gir dem et unikt preg. Er brudeparet alltid på utkikk etter et unikt og annerledes design vil denne lampe helt sikkert passe veldig godt inn hos dem.

Unn dem noe helt spesielt med en av lampene her.

De industrielle:

Liker brudeparet rå materialer som betong og messing? Kanskje til og med krom? Vis at du kjenner smaken deres og gi dem en industriell lampe. De er moderne som aldri før og vil garantert vekke glede og begeistring hos brudeparet.
Bestlite BL6 Vegglampe - GUBI

Bestlite BL6 Vegglampe - GUBI

Lampene i GUBIs Bestlite-serien er skapt av Bauhausdesigneren Robert Dudley i 1930. Med de rene linjene har vegglampen tydelige referanser til Bauhaus-perioden – en periode med fokus på industriens krav om funksjonalitet. Bestlite-vegglampen er funksjonell og samtidig elegant med sitt enkle formspråk. En lampe som vil vekke glede hos et moderne brudepar.

Er du i tvil om hvilken gave de skal ha? Så velg en Bestlite-lampe. De er typiske representanter for god smak!
 Kaiser Idell Bordlampe – Fritz Hansen

Kaiser Idell Bordlampe – Fritz Hansen

Et industrielt ikon! Skapt av Bauhausdesigneren Christian Dell i 1936 og har siden sin første fremvisning vært en populær representant for stilen. Med sin forkromning og funksjonalitet leder den tankerne hen på den historiske urbanisering og industrialisering. Gi den til det brudeparet som interesserer seg for design- og arkitekturhistorie og gled dem med at de nå har et ekte Bauhaus-ikon.

Gi en Kaiser Idell til det brudeparet som interesserer seg for design- og arkitekturhistorie og gled dem med at de nå har et ekte bauhaus-ikon.

Til utenfor:

Hvis brudeparet nylig har anlagt hage eller kjøpt et nytt hus er utendørslamper en kjærkommen gave. De er et must i enhver hage eller innkjørsel hvor de uunnværlig lyser opp når brudeparet kommer hjem. La brudeparet utforske de mange mulighetene for hvor de skal henge.
Cube Utendørslamper – LIGHT-POINT

Cube Utendørslamper – LIGHT-POINT

De små, firkantede lampene brukes tradisjonelt utendørs, men kan også brukes i gangen eller andre steder innenfor. Gled brudeparet med Cube Udendørslamper og la dem selv velge mellom de mange spennende mulighetene som lampene står for. En perfekt og særdeles brukbar gave som brudeparet kan ha glede av i mange år.

Gi brudeparet noe ingen andre har tenkt på med disse vakre utendørslampene.