Barnelamper til det koselige rommet

BARNELAMPER TIL DET KOSELIGE ROMMET

Skal du til å dekorere et barnerom – kanskje fra bunnen av – og savner litt inspirasjon? Vi har mange barneromslamper som kan følge barnet ditt fra baby og mange år framover. Fra de supermorsomme lampene for de mindre barna, til de mer elegante som det større barnet vil sette pris på. De minste vil ha et rom som er helt deres eget og som gjenspeiler deres personlighet – bordlampen, som de kan tegne ved og lampen, med det dempede lyset, som gir ro og sikkerhet om natten når troll og monstre truer med å invadere barnerommet.Mr. Maria – lamper til de små

Mr. Maria – lamper til de små

De fantastiske barnelampene fra Mr. Maria passer perfekt inn i barnas lekne univers. De karakteristiske lampene er inspirert av figurer som barn allerede er kjent med i fra tidlig alder – heriblant løven, kaninen, elefanten og naturligvis bamsen.

Spesielt de små ’First Light’-lampene er helt fantastiske lamper for de minste. Lampene i BPA-fri silikon er myke å ta på og samtidig lette, slik man enkelt kan håndterer de – enten man er liten eller stor. Med en oppladbar LED-modul kan lampen brukes overalt. Den varer i 24-100 timer på en lading, avhengig av hvilken lysstyrke du velger å bruke.

Se hele utvalget av barnelamper fra Mr. Maria her
Ferm living – Nydelige vegglamper i tre

Ferm living – Nydelige vegglamper i tre

Vegglampene fra Ferm Living skaper kos og lys på barnas rom. Les i favorittboken under den dekorative luftballongen eller fall til ro i skjæret fra en svevende sky. Det rene og klassiske uttrykket passer inn i ethvert rom, hvor de enkle silhuettene setter preg på innredningen.

Se de sjarmerende barnelampene fra Ferm Living her
Goodnight Light – Decoupage lamper i metall

Goodnight Light – Decoupage lamper i metall

For det moderne barnerommet har Goodnight Light et stort utvalg av dekorative vegglamper. Lampene omfavner de enkle og rene linjene i moderne trender kombinert med motiver som refererer til det nostalgiske.

Velg mellom søte kaniner og elegante muslinger til jenterommet; Eller kanskje kule pantere eller et flott seilskip til gutterommet. Motivene er tegnet for hånd og laget av sterkt metall. Med lyskilden plassert bak på lampen, fremheves motivet i en vakker silhuett og sender et behagelig mykt lys langs veggen og ut i rommet.  

Se de vakre vegglampene fra Goodnight Light her
Morsomme og fantasifulle barnelamper fra Seletti

Morsomme og fantasifulle barnelamper fra Seletti

Fra Selettis morsomme og kunstneriske univers finner du også lamper til de små. Det lekne designet er alltid en hit hos barn og voksne. De karakteriske lampene gir personlighet til enhver innredning, sammen med en effektfull belysning.

Spesielt lampene designet av Marcantonio Raimondi Malerba gir et smil om munnen – enten du er interessert i den kule roboten eller til dyreverdenen. Felles for de fremtredende motivene er den hvite overflaten som gir et minimalistisk og sofistikert preg til ethvert rom.

Se de koselige barnelampene fra Seletti her
Se vårt store utvalg av barnelamper herDu er alltid velkommen til å se andre spennende produkter i vårt sortiment, som f.eks vår
Stuelamper Utendørslamper Spotlamper Kontorlamper Entrélamper Gulvlamper Spisebordslamper baderomslamper soveromslamper Reolbelysning