Baderomslamper

LAMPER TIL BADET
Badet er vårt luksuriøse frirom som krever baderomslamper med riktig belysning. I vårt utvalg finner du de riktige baderomslampene som kan forvandle badet ditt til et avslappende og funksjonelt velværeområde samtidig som du har riktig belysning ved speilet. Baderomslampene er kanskje det siste vi prioriterer når vi tenker belysning i hjemmet vårt. Belysningen ved speilet er ofte mangelfull og kanskje det eneste lyset på badet. Et godt tips er å unngå lys over speilet, som kaster et sterkt lys over pannen og danner skygger. En baderomslampe montert i øyehøyde på hver side av speilet gir derimot den perfekte belysningen for kvinner som sminker seg eller menn som skal barbere seg. Spotlights kan være veldig dekorative som baderomslamper, da de kan «fylle» badet på en veldig dekorativ måte. Samtidig skal lampen gi riktig belysning, slik at du kan se klart og bevege deg trygt – og samtidig kle badet ditt med sitt design.


Gesina Taklampe Alu fra Arcchio er et enkelt og ekstremt elegant design som gjør at den kan passe inn i enhver innredningsstil, der den uanstrengt blender flott inn i resten av miljøet. Taklampen består av tre sylindriske enheter, hvor den midterste er en solid base som festes til taket, mens de to andre inneholder lyskilder som kan justeres i ønskede retninger. Lampen er laget av aluminium med børstet finish som gir den et eksklusivt og moderne uttrykk som gir badet et ekstra preg. Lyskildene er også dimbare, og du kan derfor kontrollere lysintensiteten alt etter behov og humør. Med Gesina er du garantert en lampe som har høy funksjonalitet og et stilrent design som vil gjøre badet ditt til et hyggelig sted å være.

Du kan også få Gesina i andre flotte farger – se dem her!
Kyron Taklampe Black fra Lindby er et kunststykke så vel som en lampe, og derfor får du med dette designet både en funksjonell lyskilde og et dekorativt innredningselement til badet ditt. Kyron er laget av aluminium med en matt svart finish, som gir den et eksklusivt og moderne utseende som passer til de fleste innredningsstiler. Lampens vakre aluminiumsbuer klarer også å skape blikkfang som får gjestene dine til å se beundrende opp i taket. Lampen har integrert LED-lys som er skjult bak en hvit silikonkant, som gjør at lyset spres på en behagelig, blendfri og myk måte rundt i hele rommet. I tillegg kan lampen også dimmes i tre trinn ved hjelp av en vanlig klikkbryter, slik at du kan justere lysintensiteten, avhengig av om du trenger klar eller koselig belysning på badet.

Kyron finnes også i andre flotte farger – se dem her!
Mahdi Vegglampe Opal/Chrome fra merket Arcchio er selve symbolet på enkelhet og eleganse i en lampe. Lampen har et klassisk og tidløst uttrykk som kan blende inn i enhver innredningsstil – fra det tradisjonelle til det moderne. Mahdi består av en nydelig blank metallbase i krom farge som monteres direkte på veggen, og en utsøkt lampeskjerm i opalglass som sprer et klart, varmhvitt og blendfritt lys, som setter en koselig og varm stemning på badet. I tillegg kan lampeskjermen også roteres rundt slik at du kan plassere lyskilden i de retningene du ønsker det gode lyset, som samtidig er dimbart, slik at du kan justere lyset selv etter behov og humør.
<!---ice cube--->

Ice Cube Classic vegg- og taklampe i kobber fra Fabbian er en stilren, flott, klassisk og enkel lampe som passer inn i alle rom og vil også se flott ut på det moderne badet. Den er produsert i presset krystall- og metallarmatur.
<!---ic cw1--->

IC C/W Vegg- og taklampe fra Flos er et studio i balanse. Designeren Michael Anastassiades så et videoklipp av en sjonglør som snurret et sett med kuler på armene og fingertuppene med stor dyktighet. Da kulene plutselig lå helt stille, ville Michael Anastassiades fange dette magiske øyeblikket og resultatet ble denne elegante lampen. Veldig vakker – også på det eldre eller klassiske badet.
<!---metropolis--->

Et eksempel på dette kan være denne Metropoli vegg- og taklampe fra Luceplan. Veldig enkel i sin fremtoning – men likevel elegant. En trykkstøpt aluminiumsramme skaper et diffust og behagelig lys.
Men en baderomslampe skal først og fremst være beskyttet mot vann og damp. Sikkerheten er selvfølgelig prioritert høyest. Kort fortalt kan du bruke alle lamper 60 cm fra badekaret og 120 cm fra dusjhodet. Les om vår guide til IP-tettheter her.

Se vårt store utvalg av baderomslamper her