Direktør og eier av Lampemesteren.no

Morten Brændgaard er utdannet el-installatør og overtok i 2005 Wiese A/S som er en virksomhet med både el-avdeling og butikk.

Her var Morten selv lærling og etter endt utdanning som el-installatør, avtalte han med brødrene Wiese at de skulle lage et glidende generasjonsskifte.

I 2010 startet Morten Lampemesteren.dk, da han opplevde økende etterspørsel etter designlamper på nett.

Sammen med sin kone, Gitte Brændgaard, startet han hjemmesiden og med tiden steg antall ordre.

Høsten 2010 var det ikke lengre nok å bruke kveldene til å optimalisere siden og de utvidet derfor bedriften med nye medarbeidere. Disse tok seg av kundekontakt, opprettelse av varer og søk-optimering.

På grunn av den økende pågangen ble det også ansatt en pakker. Butikkpersonalet hadde ikke nok armer og ben til å håndtere både pakking og sending av varer, i tillegg til den fysiske butikken.

I 2011 åpnet de for det tyske markedet. Her ble det behov for en tysktalende medarbeider, som ble ansatt i 2012.
Hjemmesiden vokste stadig og i 2012 sto Norge for tur. I forbindelse med vårt samarbeid med Ringkøbing Håndball lykkes det å få en norsk medarbeider, som samtidig spilte håndball.

I 2016 kom det siste skandinaviske landet på listen og vi åpnet Lampemesteren også i Sverige. Vår norske medarbeider vendte tilbake til Norge, men i mellomtiden ankom en svensk spiller til Ringkøbing Håndball - som overtok stafettpinnen.

Morten Brændgaard nyter å se hans lille barn vokse seg stor og tar stor ære i å kunne yte service til kunder i hele landet.