Innermost Gulvlamper

Innermost er innovative og nytenkende gulvlamper slik som Asteroid lampene, som er frekke, finurlige og fabelaktige. Asteroid Gulvlampene er i glass eller plastikk er som en skarpslepen diamant med sin fasetterende form. Den kommer blåsende fra det ytre rommet og sprer sitt lys fra en form som er under konstant forandring. Alt etter som hvordan man beskuer lampen, vil formen være ulik, hvilket gjør at man kan skape spennende konstellasjoner ved at dreie hver enkelt lampe i forhold til hverandre. Lampen kan både benyttes enkeltvis men skifter hurtig ham til flokkdyr hvis det er nødvendig. Velg mellom skjerm i enten klart Glas eller opalisert Plastikk.
Innermost så dagens lys i Wembley, North London, tilbake i 1999.
Designstudiet og workshoppen i Wembley bliver et uventet samlingspunkt for Londons design talent og en haug av nye ideer blir utklekket der. Det er møte mellom innstillinger og diverse overbevisninger langveis fra, og til tider på kant med hverandre. Det ender dog alltid til sist med en fusjon av kreativitet som danner nye retninger og synergi - i bunn og grunn varemerket for multikulturelle London.
Det har alt sammen bidratt til det Innermost er i dag, hvilket er et merke som fokuserer på fremtiden, men dog stadig fortsetter å integrere det med fortid og opphav. De holder stålsatt fast i deres opprinnelige filosofi – å være ‘as British as London it self’. Kort sagt: Å være meget britiske også igjen, ikke være britisk på noen måte ... En vakker og spennende blanding av hva verden kan tilby. Hvilket er London i en nøtteskall. Alle gulvlamper fra Innermost leveres fraktfritt og med pærer.
Viser 2 ud af 2 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.