Philips Hue Bluetooth

Med en Philips HUE Bluetooth-pære får du de samme fantastiske egenskapene som vi allerede kjenner fra Philips HUE-pærene; Mulighet for å kontrollere belysningen din i hjemmet via smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Ved å installere Philips HUE Bluetooth-appen kan du styre lyset så lenge pærene dine er innenfor Bluetooth-rekkevidde. Velg mellom tre forskjellige Philips HUE-serier:

HUE White - tilpass lysstyrken
Enkel og komfortabel belysning som du kan styre via fjernkontroll eller smarttelefon – Med HUE White-serien har du muligheten til å styre lysstyrken.

HUE White Ambience - tilpass temperatur og lysstyrke
Mulighet for å dempe og styre fargen fra kaldt til varmt lys (2200-6500 kelvin), slik at du kan tilpasse lyset til ethvert tidspunkt på døgnet.

HUE White&Color Ambience - velg farge og lysstyrke
Med Color og Ambience-serien kan du velge mellom 16 millioner farger, samt styre lysets styrke. Still inn fargen for filmkos, la den følge musikken, film eller spill – Alt sammen fra en app på smarttelefonen din.
Viser 24 av 24 produkter
Fordelen med en Bluetooth-pære er at den ikke bruker HUE Bridge for å fungere i motsetning til modellene uten; Når pæren er montert i fatningen, kan den enkelt betjenes via Philips HUE Bluetooth-appen uten ytterligere installasjon. HUE-pærene med Bluetooth kan også være for deg som ønsker å snuse litt i HUE-systemet før du går all-in med bridge og avanserte funksjoner.

Legg til opptil 10 Bluetooth-lyskilder i huset, som enkelt styres via HUE Bluetooth-appen når du er innenfor pærens rekkevidde på cirka 10 meter. Bruk den intelligente lyskilden til å skape den rette stemningen i et enkelt rom, ved å øke eller dempe lysstyrken, samt skifte temperatur på lysets farge. I hjemmet er det typisk behov for forskjellig belysning på forskjellige tider på døgnet – bruk enten en belysning som gi energi til hverdagens aktiviteter i hjemmet eller en avslappende belysning til å komme i gang om morgenen, eller finne ro om kvelden.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.