Nordlux Utendørslamper

Det danske belysningsmerket Nordlux står bak et hav av lamper, og har i over 45 år skapt lys som er praktisk, estetisk og alltid til en konkurransedyktig pris. Det er viktig for Nordlux at alle har råd til lamper i verdensklasse, og deres designavdeling beviser gang på gang at det fortsatt er mulig å skape lamper som imponerer uten å ruinere. Nedenfor finner du Nordlux sitt vakre utendørslampesortiment – og det er seriøst noe for enhver smak. Dykk ned i et hav av bedlamper, vegglamper, taklamper, to-go-lamper og mye mer, som alle er designet for utendørs bruk. Er du ute etter noe annet enn utendørslamper, kan du se hele Nordlux-varegruppen her!
Tin Maxi Double Vegglampe Black - Nordlux
Forventet på lager om: 3-5 dager
Viser 36 av 291 produkter

Bedlampe fra Nordlux  

Som sagt, lager Nordlux alle typer utendørslamper, og det finnes vegglamper som vakkert kan dekorere veggene rundt huset ditt, to-go-lamper som alltid er klare for et eventyr, taklamper som du trygt kan henge i carporten eller under halvtaket – og selvfølgelig bedlamper!  

Bedlamper er en fantastisk måte å skape lysstier i hagen din. Langs gangstien kan bedlamper sørge for at du alltid kan finne frem – og i blomsterbedet sørger lampene for at du kan nyte plantene dine også etter solnedgang. Bedlampene er også geniale langs innkjørselen og gårdsplassen, så du aldri kommer til å kjøre feil eller trø ut i en vannpytt.

For Nordlux finnes mange forskjellige hagelamper av denne typen – og det finnes virkelig en for enhver smak. Liker du det elegante og klassiske, kan en vakker Venø-lampe for eksempel være et fantastisk bud til din ute-innredning. Den smarte modellen bruker tre skjermer som tydelig er inspirert av den danske designgullalderen, og er tilgjengelig i en utsøkt kobbermodell som kun blir mer vakker med årene. Agger og Vejers er også lamper med den skandinaviske designarven i fokus, og de finnes også som vegglamper.  

Hagelamper fra Nordlux


Hvorfor skulle man kun ha lyst til å nyte hagen sin når solen skinner? Mange strekker seg langt for å ha en velholdt, vakker hage – og derfor er det synd at man nesten aldri ser den i vinterhalvåret. Kanskje har du dyrebesøk om natten uten at du er klar over det – og Mikkel rev, hjort, pinnsvin og grevling har kanskje fest uten at du vet det!  

Med et sett hagelamper fra Nordlux er du garantert at det aldri skjer! Den danske lampeprodusenten skaper en perlerekke av hagelamper, og som perler på en snor kommer det nye modeller til, som om det nordjyske selskapet aldri går tom for gode ideer.  

Skap uttrykk i hagen din, slik du skaper uttrykk i innredningen din. Skap en ute-innredning. Den rette lyssettingen kan gi dine bed, trær, gressplener osv. de siste 10 prosentene, noe som flytter ditt uterom fra middelmådigheten og opp i en helt egen klasse. Mange Nordlux-hagelamper har både sensor og solcelle, slik at du slipper å tenke på stikkontakter og ledninger. Det eneste du skal tenke på er å fjerne løv fra solcellen når høsten kommer. Det er hovedårsaken til at mange ikke forstår hvorfor solcellelampene deres slutter å virke – og det er helt gratis å reparere!  

Utendørs taklamper fra Nordlux


Hvis vi ber deg tenke på en utelampe, er det nok ikke taklampen du tenker på først. De fleste forestiller seg nok en klassisk vegglampe i galvanisert jern eller kobber – kanskje en pullert – men sjelden en taklampe. Dette betyr imidlertid ikke at taklampen ikke har sin berettigelse i uterommet!  

Har du et halvtak over terrassen trenger du en lampe akkurat som det. De lager modeller hos Nordlux som kombinerer den høye tetningsgraden, som en slik lampetype krever, med smart teknologi, slik at du slipper å gå ut i kulda for å slå på, av og justere lampen din. Er du så heldig å ha en carport, hvor bilen din står trygt og godt, kan en taklampe her også være en god idé. En vanlig innendørslampe kan bli skadet av fukt og vind på et slikt sted – men det kan en Nordlux-utetaklampe ikke! Belysning i carporten er gull verdt, når mattene skal støvsuges og lakken poleres!  

Nordlux kobberlampe


Finnes det mer klassisk utendørsbelysning enn den som er laget i kobber? Vakre kobberlamper, som sakte patineres av naturens nådeløse pust, er noe av det vakreste du kan dekorere fasaden på huset ditt med – og den rette kobberlampen er en lampe du kan ha i generasjoner.  

Selvfølgelig har Nordlux også skapt kobberlamper, og de rå, ubeskyttede kobberoverflatene vil med tiden patinere og endre farge. Her skal det imidlertid sies at partikkelfiltre og andre forurensningstiltak har gjort at det er mindre svovel i luften – dette er generelt sett en god ting, men husk at kobberlampene dine ikke blir grønne akkurat for øyeblikket på grunn av dette!  

Tre Nordlux klassikere


Er du på bar bakke i din utelampesøkning, så kommer vi her med tre knivskarpe bud på serier du kan starte søket ved å søke gjennom. Vi tar forbehold om at den nordjyske lampeprodusenten ofte endrer sortimentet, og derfor kan disse lampene kanskje utgå – men vi er sikre på at Nordlux har introdusert lignende og minst like vakre lamper siden!

  • Nordlux Scorpius utelamper - Scorpius er en enormt populær lampeserie fra Nordlux – og det er serien med god grunn! Scorpius er en serie vegglamper, som er tilgjengelig i to materialer – kobber eller galvanisert jern – og som gir et fantastisk lys til uterommet ditt. Begge bærer det samme designet, og begge bærer den samme danske designarven, som går igjen i mange Nordlux-produkter. De gir et behagelig lys nedover som ikke blender, og de er gode langs husets yttervegger, hvor de sørger for at du alltid kan finne frem.  

  • Nordlux Arki-lampene - Arki er en annen populær serie fra Nordlux, hvor det garantert finnes minst én modell som passer til uterommet ditt. Alle de forskjellige Arki-modellene finnes i to forskjellige materialer – galvanisert jern og malt stål – og de finnes som vegglamper i to forskjellige størrelser og som bedlamper (og også som arkitektlampe, selv om denne ikke kan brukes utenfor). Lampene bruker en skjerm som retter lyset nedover, og som er formet med organiske og klassiske kurver. Arki-lampene er fantastiske i den minimalistiske og rene hagen, hvor de ikke vil forstyrre – men de kan også være et kontrollert pust i den livlige og frittvoksende hagen!  

  • Nordlux Blokhus - Blokhus er den essensielle, klassiske utendørslampen, som garantert aldri vil gå av moten, og som du derfor med sikkerhet vil ha glede av i mange år. Blokhus finnes i mange varianter, og det er derfor minst én som kan løse ditt belysningsbehov. Modellen finnes både som bedlamper, vegglampe med sensor og omvendt vegglampe. De forskjellige typene finnes i mange forskjellige materialer – og uansett om du liker kobber, som patineres langsomt, svartmalt metall eller galvanisert jern, er det definitivt en Blokhus du kan like!  


Se også vegglamper, taklamper, gulvlamper, bordlamper og pendler fra Nordlux. Du kan også dykke ned i de spennende Nordlux-produserte designlampene fra Design for the People!
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.