Frandsen Vegglamper

Frandsen Lighting A/S har designet og produsert lamper siden 1968. Det betyr at de har en stor viten og ekspertise innenfor alle ledd i produksjonen av deres kjente lamper. Frandsen har en klar visjon, som danner grunnlag for hele deres produktsortiment og alle deres kunderelasjoner: "Frandsen Lighting A/S utvikler og selger designprodukter innenfor belysning, til mennesker som mener at god smak er viktigere enn lav pris".
Det er altså viktig for dem å designe lamper i vakre materialer, samt å sikre at produktene signalerer både kvalitet og god smak.

Alle lampene vil på hver deres måte være med på å skape rammene til et hjem, og det er viktig for Frandsen at kundene kan legge til deres eget preg på mange av produktene. Dette kan gjøres eksempelvis ved å velge farger til lampeskjermene osv.

Hos Frandsen Lighting A/S er de fokuserte på design og produktutvikling. I gamle dager, ville de foreta mindre endringer i deres sortiment én gang i året, men i dag blir produktsortimentet endret løpende. To ganger om året kommer det nye kataloger og de reviderer deres utvalg av både lamper og nyanser, etter behov.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.