e3light Lyspærer

Det danske selskapet E3light har i mer enn 20 år spesialisert seg på å utvikle og produsere belysning. De har spesielt fokus på funksjonalitet og riktig visuell opplevelse av lyset. De stiller også høye krav til kvalitet, i form av energieffektiv og -besparende belysning, som samtidig skaper bærekraftig vekst og en grønnere fremtid. Blant utvalget av LED-pærer fra e3light har alle pærer en CRI på over 90 – til sammenligning er en standard LED-lyskilde typisk på 80 CRI.
Viser 36 av 49 produkter
Hos Lampemesteren finner du et bredt utvalg av LED-pærer fra e3light. Velg blant annet mellom LED-pærer med E14- eller E17-fatning – både med et utseende som vi forbinder med en tradisjonell glødepære, men også de dekorative pærene med et moderne vintageutseende. Kerte-pæren, kjøleskapspæren, GU10 til spotbelysning og G9-pæren finner du også i e3lights sortiment.

Hva betyr CRI?
CRI (Color Rendering Index) for en lyskilde indikerer ikke lysets fargetemperatur – den defineres i Kelvin. CRI beskriver derimot lysets evne til å avsløre fargene på forskjellige objekter. Det er derfor en fordel å bruke en pære med høy CRI, i forbindelse med kunstutstillinger og ved fotografering i et fotostudio. Det er viktig å understreke at CRI er uavhengig av fargetemperatur. Fargetemperaturen skaper stemning, men påvirker ikke gjengivelsen av fargene.

CRI er spesifisert på en skala fra 0 til 100
Da LED-pæren første gang kom på markedet, hadde den typisk en CRI på 60-69. I mellomtiden har det blitt gjort store fremskritt, og i dag kan man enkelt finne en LED-pære med et mye høyere CRI-nummer. Blant utvalget av LED-pærer fra e3light har alle pærer en CRI på over 90 – til sammenligning er en standard LED-lyskilde vanligvis på 80 CRI.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.