Chors Lamper

Det polske designermerket samarbeider med en lang rekke av primært produktdesignere og innredningsarkitekter fra Polen om å skape innovative og estetiske belysningsløsninger. Løsninger som er rettet mot sluttbrukerens behov og etterspørsel. Det sentrale for merkets forskjellige lampetyper er at de skal sikre en optimal belysning, og samtidig være tegnet i et aktuelt og etterspurt design.  

I løpet av de siste årene har selskapet samarbeidet med den unge og talentfulle designeren Piotr Kalinowski. I fellesskap har de skapt en mindre lampeserie bestående av en vegglampe og en gulvlampe i både hvit og svart. I tråd med merkets ambisjoner om å skape populært og innovativt design med fokus på funksjon og teknologi, er seriens uttrykk nytt og spennende. De er iøynefallende og fungerer som små vegghengte- eller frittstående skulpturer i rommet. Opplev hele serien i to farger nedenfor.
Viser 4 av 4 produkter

Mer om Chors lamper

Serien av Piotr Kalinowski er blitt populær og du kjenner kanskje lampen bedre under navnet ”Ambiente”. Serien består av en gulvlampe og en vegglampe. Begge er tilgjengelig i nyansene svart og hvit. Designet er en kombinasjon av runde, organiske former, og av lineære, brutte former. En svært kontrastfylt kombinasjon som gir lampen et moderne og skulpturelt uttrykk. For serien er nettopp mer enn bare sine belysningsfunksjoner. Lampene fungerer som skulpturer i rommet og gir enhver innredning et kunstnerisk og kreativt innslag. Bak hver av de større runde boblene sitter en innebygd LED lyskilde og kaster et forsiktig og orienterende lys utad. La deg inspirere av det moderne og kunstneriske formspråket, og bruk lampene som mer enn bare belysning. Se dem alle her på siden.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.