Bad
Farger
Material
Tetthet
Merke

Bad

På badet er det veldig vigtig med godt lys, som er dekorativt og inspirerer til welness stemning.

For å få den beste belysningen ved speilet er det en god ide å bruke matte lyskilder, da unngår du at det dannes skygger.

Det er best hvis lyset treffer direkte i ansiktet fra hver side av speilet så lyset er likt fordelt. Resten av rommet skal også være godt opplyst, og da er spot eller taklamper en god løsning.

Når du skal velge lys til dusjen skal du være oppmerksom på å velge en lampe som tåler fukt.

Her kan du finne lamper som er best for badet.

Alle lampene leveres fri for frakt, og med pærer.  

Forrige side12Neste side
Forrige side12Neste side

Mer om lamper til baderommet

Mer om lamper til baderommet
Det kan godt være litt av en jungel å finne den perfekte baderomslampen, fordi den skal kunne tåle den høye fuktigheten. Det begrenser selvfølgelig også litt en i å ha fritt valg på alle hyller, spesielt når det gjelder belysningen i for eksempel dusjkabinettet, men fortvil ikke, vi har massevis av forslag til lamper som kan holde både den høye luftfuktigheten og ikke minst gi et lekkert og brukbart lys.

Når man skal finne den perfekte lampen til baderommet, skal man også ta stilling til, akkurat som lamper i alle andre rom, om lyset skal være varmt, kaldt, direkte eller indirekte. Mange bruker baderommet som et slags arbeidsrom, der noen leier frisør og andre sminker seg, hører du til denne kategorien, vil en lampe som Beluga Vegg/tak spot, med direkte lys være som skapt til formålet.

I dusjkabinettet kan vi anbefale Logic Round Taklampe fra LIGHT-POINT, det er en lampe som gir riktig mye lys, den har innebygd LED, så den sparer derfor på strømmen, og man har ikke besværet med å måtte skifte pærer hele tiden. I tillegg har den en IP54 som betyr at lampen tåler den høye luftfuktigheten. LIGHT-POINT lager generelt noen riktig lekre lamper, som kan benyttes både utendørs men også som baderomslampe.

Hva er IP67?


Baderomslamper skal ha en IP som slutter på 4 eller oppover, så ser du en lampe hvor det står IP44 på esken, så er den godkjent til våtrum, dette gjelder også for utendørslamper. Er det en lampe over speilet på baderommet du leter etter, behøver ikke IPen å slutte med 4, med mindre speilet er nærme dusjkabinettet. Skalaen går helt opp til IP X8. Det er alltid det siste tallet på IP skalaen man skal kikke på, det første tallet viser nemlig hvor holdbar eller skjør lampen er, og det siste tallet hvor tett lampen er. En glasslampe ville startet med IP0X da den er meget skjør, hvor en lampe som man vil bruke i et svømmebasseng evt. vil hete IP68, som betyr at lampen er holdbar, og helt tett.

3 viktige fakta som også kan ses på IP skalaen er;
Hvis lampen skal være i det fri, skal 2. siffer i IP koden være 1, 3 eller 4.
Hvis lampen skal være i et fuktig område skal 2. siffer i IP koden være 1.
Hvis lampen skal være i et vått område skal 2. siffer i IP koden var 4.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven