Arne Jacobsen Taklamper

Arne Jacobsen var en verdensberømt arkitekt, med stor lidenskap for arkitektur, noe som resulterte i et mylder av arkitektoniske vidundere. Disse inkluderer Nationalbanken og SAS Royal Hotel og Terminal i København. Med tiden fikk han øynene opp for belysning, og har gjennom tiden skapt flere unike lamper, hvorav flere har fått status som designikoner over hele verden.

Arne Jacobsens taklamper kler alle rom; stuen, gangen, soverommet etc. Den er et vakkert alternativ til den klassiske plafonden, for deg som setter pris på det fantastiske lyset fra en nærmest kunstnerisk lampe. AJ Eklipta Taklampen ble designet i 1959 til Rødovre Rådhus. Den ble den gang designet i to forskjellige størrelser med en diameter på 35 og 45 centimeter. Senere kom den minste versjonen på 22 centimeter, som ble designet til St. Catherinas College i England. AJ Eklipta er spesielt velegnet til belysning ved trapper, enten som tak- eller vegglampe, der den gir et ensartet diffust lys.
Viser 6 av 6 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.